Ünlü Oyuncu İclal Aydın'ın Kitabı Kanal D Ekranlarının Yeni Dizisi Olacak

Ünlü Oyuncu İclal Aydın'ın Kitabı Kanal D Ekranlarının Yeni Dizisi Olacak
Sesi, oyunculuk ve kaleminin gücü ile tanınan ünlü sanatçı İclal Aydın'ın eseri Kanal D ekranlara dizi olarak gelecek.

Kanal D geçen sezon itibari ile yapımını üstlendiği dizilerle gözde olmaya devam ediyor. Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Yargı dizisi ilgi gören ve büyük çıkış sağlayan diziler arasında yer alıyor. Yargı dizisinin başrollerinde yer alan iki yetenekli oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu çok başarılı bir uyum sergilemeye devam ediyor. Kanal D güçlü yapımları ile izleyenleri ekranda tutma konusunda başarılı ilerlemesi dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra  hikâyenin de sevilmesi Kanal D bin başarılarını kanıtlıyor.

Reytinglerde en iyi çıkışları sağlayan Kanal D geçen sezon itibari ile ekranlarda yerini alan Sadakatsiz, Camdaki Kız dizileri ile önemli başarılar elde etti. Şimdi  Yargı dizisi ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Kanal yönetiminin farklı projeler ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kanal D nin yeni projesinde ise bu kez ünlü ismin adı geçiyor. Oyuncu ve yazar İclal Aydın eser ekranlar da yer alacak. Sanat camiasının yetenekli isimlerden olan İclal Aydın’ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş isimli kitabından uyarlanacak. Dizinin isminde herhangi bir değişiklik olmadan Üç Kız Kardeş olarak ekranlarda seyircisi ile buluşacak.

İclal Aydın eserinden uyarlanan dizinin senaristliğini üstlenen perde arkasında  iki önemli isim yer alıyor. Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan etkili bir hikâye için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Sesi oyunculuğu ve kaleminin gücü ile tüm yeteneklerine hayran bıraktıran İclal Aydın’ın eseri için beklenti çok yüksek. Üç Kız Kardeş kitabının satış rekorları kırması, dizinin reytinglerde geride kalmayacağını düşündürüyor.

Süreç film imzası taşıyan Üç Kız Kardeş isimli dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk yer alıyor. Kanal D’nin yönetiminin yeni sezondaki yeni hamlesi olabilir. Kanal D ekranlarında Üç Kız Kardeş olarak yerini alacak dizide hangi oyuncuların yer alacağı belli olmadığı gibi yetenekli ve önemli isimler ile görüşmeler yürütülüyor.

İclal Aydın'ın kaleme aldığı eserin konusunda; Türkân, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin etkileyici hayat hikâyesine tanıklık edilecek. Üç kız kardeşler Ayvalık’ta anne ve babaları ile yaşamaya devam ederken ailenin içinde yaşanan olaylar da hikâyenin ana merkezini oluşturuyor. Senaryosu üzerine titizlikle uğraşılan Üç Kız Kardeş dizisi yakında ekranlarda yerini almış olacak.

19-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar