Ünlü Oyuncu Aslı Enver Evlendi

Ünlü Oyuncu Aslı Enver Evlendi
Türk dizi ve sinema filmlerinde oynayan ünlü ve başarılı oyuncu Aslı Enver ile Berkin Gökbudak nikah kıyarak dünya evine girdi.

Ünlüler dünyasından son dakika bir mutlu haber magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu. İnternet haber sitelerinin de haber yaptığı ünlü oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşayan iş adamı Berkin Gökbudak nikah kıyarak dünya evine girdi. Yaklaşık 5 aydır aşk yaşayan çiftin son dakika gelişmesi olarak verilen sürpriz nikahı ünlüler dünyasında da gündem oldu. Sade bir törenle evde kıyılan nikahın şahitliğini yapımcı Saner ayar ile Aslı Enver’in yakın arkadaşı Cihan Çalışkantürk yaptı. Ünlü çift nikah sonrası sosyal medya hesaplarından nikaha dair fotoğrafları paylaşırken ünlü oyuncu aslı Enver’in sevenleri çifti tebrik yağmuruna tuttu. Magazin basınında da gündem olan evlilik sonrası meraklı kitle Aslı Enver’in evlendiği iş adamı Berkin Gökbudak’ın kim olduğunu araştırmaya başladı.

Berkin Gökbudak Kimdir?

Bugün ünlü oyuncu Aslı Enver ile dünya evine giren Berkin Gökbudak 1983 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Berkin Gökbudak daha sonra Galatasaray Üniversitesi Pazarlama ve İletişim Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Daha sonra iş hayatına atılan Berkin Gökbudak, ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, satış etkinliği ve müşteri ilişkileri pozisyonlarında görev almıştır. Berkin Gökbudak halen iş birim liderliğini üstlenmektedir. Aslı Enver ile evlenen Berkin Gökbudak’ın ilk evliliğinden bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Aslı Enver Kimdir?

Türk dizi ve sinema dünyasının ünlü oyuncularından olan Aslı Enver 10 Mayıs 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salmış ardından Müjdat gezen Sanat Merkezi’nde aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde roller üstlenmeye başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Ayna, Tamam mıyız, Kardeşim Benim, Öteki Taraf, Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran de, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi, İstanbullu Gelin, Babil, Benim Adım Farah, Sen Yaşamaya Bak adlı yapımlarda rol almıştır. Oyuncu özellikle Kavak yelleri, Suskunlar, Babil adlı dizilerdeki performansıyla akıllarda yer edinmiştir.

12-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar