Emre Kızılırmak Yasak Elma Dizisinde

Emre Kızılırmak Yasak Elma Dizisinde
Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve 6. Sezonunda olan fenomen dizi Yasak Elma’nın kadrosuna dengeleri değiştirecek yeni bir isim katıldı.

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekranlara gelen Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak elma pazartesi akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. 6 sezondur yayınlandığı her yeni bölümle seyirciyi kendisine çeken başarılı dizi aldığı reytinglerle kanalının yüzünü bu sezonda güldürmeye devam ediyor. İlk iki sırada yer alan dizinin kadrosunda yer alan birbirinden ünlü oyuncular 6 sezondur dizide başarıdan başarıya koşarken dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Hemen her sezon başında ana oyuncu kadrosundan birçok oyuncunun ayrıldığı dizinin hikayesinde ilk bölümden bugüne kadar Eda Ece ve Şevval Sam sürekli olarak yer aldı. İlk sezonda yer alan ve daha sonra diziden ayrılan başarılı ve güzel oyuncu Sevda Erginci geçtiğimiz haftalarda diziye yeniden dahil olurken dizinin kadrosuna son olarak Doktor Selim Avcıoğlu karakteri olarak Emre Kızılırmak dahil oldu.

Yasak Elma’ya Yeni Oyuncu

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve reytinglerde ilk iki içinde yer alan başarılı ve fenomen dizi Yasak Elma kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiriyor. Dizinin hikayesine son olarak Doktor Selim Avcıoğlu karakterini canlandıracak Emre Kızılırmak dahil oldu. Dizide Kumru’nun kaldırıldığı hastanede görev yapan ve Kumru’nun etkileneceği Doktor Selim Avcıoğlu karakteri olarak diziye dahil olan Emre Kızılırmak’ın önümüzdeki bölümlerden itibaren kadroda yer alacağı öğrenildi. Ayrıca ilerleyen bölümlerde Ender karakterinin de Doktor Selim Avcıoğlu ile yollarının kesişeceği öğrenildi. Birçok ünlü oyuncu ile yapılan görüşmenin ardından karakter için başarılı oyucuda karar kılındığı öğrenildi.

Emre Kızılırmak Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve oyunculuktan önce modellik yapan Emre Kızılırmak 9 Mart 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon bölümünde tamamlayan Emre Kızılırmak katıldığı bir yarışmadan sonra model ve mankenlik yapmaya başlamıştır. Daha sonra aldığı eğitimlerle oyunculuğa yönelen ünlü isim bugüne kadar, Aşk Bir Hayal, Dedektif Memoli, Kara Para Aşk, Bir Deniz Hikayesi, Hekimoğlu, Alparslan Büyük Selçuklu, Peri Masalı, Aşk Masalı ve Araf 2 adlı yapımlarda rol almıştır.

12-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar