Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner Prestij Meselesi Filminde

Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner Prestij Meselesi Filminde
Ünlü ve güzel oyuncu Aslıhan Güner bu sezon üç filmle birden sevenlerinin karşısında olacak. Aslıhan Güner’in rol alacağı son film Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Meselesi filmi oldu.

Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen ve başarılı oyuncularından ünlü isim Aslıhan Güner bir süreden beri yeni projelerden uzak duruyordu. Son olarak Uzak Şehrin Masalı dizisinde rol alan ve aynı zamanda eşi Mert Kılıç’la birlikte Komutan filminde oynayan güzel oyuncu Aslıhan Güner şu sıralar dizi tekliflerine biraz mesafeli dursa da sinema filmlerine devam ediyor. 7 ekimde eşi Mert Kılıç’la birlikte rol aldığı Komutan filmi vizyona girecek oyuncu şu sıralar Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanan ve bir döneme damgasını vuran müzik şirketi Prestij Müzik’in hikayesini anlatacak olan Prestij Meselesi adlı filmde rol almak için anlaştı. Güzel oyuncu Aslıhan Güner Prestij Meselesi adlı filmde birbirinden ünlü isimlerle birlikte rol alacak ve Engin Hepileri’nin partneri olacak.

Hilmi Topaloğlu’nun Eşini Oynayacak

Ünlü ve güzel oyuncu Aslıhan Güner son zamanlarda peş peşe rol aldığı sinema filmleriyle sektörde adından sıkça söz ettiren başarılı oyunculardan biri. Her rol aldığı filmde canlandırdığı karakterlerin hakkını veren ve sektörün önde gelenleri ve seyirciden tam not alan ünlü oyuncu Aslıhan Güner son aylarda peş peşe üç sinema filminde rol aldı. Eşiyle birlikte rol aldığı ve bir Türkmen kadınına hayat verdiği Komutan filminin yanı sıra, Hiç ve Prestij Meselesi adlı filmlerle bu sezon vizyonda üç farklı filmle birden sinemaseverlerle buluşacak. Şu sıralar hazırlık çalışmaları devam eden ve Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanan Prestij Meselesi adlı filmle anlaşan Aslıhan Güner bu filmde Engin Hepileri’nin partneri olacak. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner filmde Engin Hepileri’nin hayat verdiği Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha karakterine hayat verecek. Filmin çekimlerinin 18 eylülde başlaması planlanıyor.

Prestij Meselesi

Son günlerde adından sıkça söz ettiren ve sektörün de merakla beklediği filmlerden biri olan Prestij Meselesi filmi Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanıyor. 1990’lı yıllara damgasını vuran ve birçok ünlü ismi bünyesinde barındıran prestij Müzik’in kuruluş yıllarını anlatacak filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde ünlü iismler Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Melek Baykal, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Engin Hepileri ve Aslıhan Güner yer alıyor. Filmde ayrıca mahsun Kırmızıgül’ü oğlunun canlandırması bekleniyor. Filmin çekimlerinin 18 eylülde başlaması ve bu sezon bitmeden de vizyona girmesi bekleniyor.

06-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar