Zeytin Ağacı Dizisi Rekor Kırıyor

Zeytin Ağacı Dizisi Rekor Kırıyor
Tuba Büyüksütün ve Murat Boz’un başrolünde yer aldığı ve Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi tüm dünyada en çok izlenen Türk dizisi oldu.

Son zamanlarda dijital yayın platformları için hazırlanan pek çok yerli içerik hem Türk seyirciler tarafından hem de yabancı seyirciler tarafından büyük ilgi görüyor. Hazırlanan diziler sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getiriyor. Netflix için hazırlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi de bu dizilerden biri. Dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Zeytin Ağacı dizisi beş hafta gibi kısa bir sürede 100 milyon 420 bin saat gibi inanılmaz bir izlenme süresine ulaştı. Zeytin Ağacı böylece bu başarısıyla Türkiye’nin 100 milyon saat izlenmeye ulaşan ilk yerli yapımı oldu. Başrolünde tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, seda bakan ve murat Boz’un rol aldığı dizinin bu başarısı magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

İzlenme Saatinde Türkiye’nin En İyisi

OGM Pictures tarafından Netflix için hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Zeytin Ağacı Filmi 100 milyon saat izlenme sınırını geçen ilk Türk yerli içeriği oldu. Beş haftadır yayında olan dizinin ilk haftasında 18 milyon 100 bin saat, ikinci haftasında 31 milyon 200 bin saat, üçüncü haftasında 21 milyon 990 bin saat, dördüncü haftasında 17 milyon 300 bin saat ve beşinci haftasında da 11 milyon 830 bin saat izlenme zamanına ulaştı. Böylece dizi beş haftalık total sürede 100 milyon 420 Bin saat izlenerek yerli içerikler arasında tüm dünyada en çok izlenen Türk yapımı dizi oldu. Tuba Büyüksütün, Seda Bakan, Boncuk yılmaz, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Füsun Demirel ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı zeytin Ağacı dizisi dramatik yönü güçlü olan ve çarpıcı bir hikayeye sahip.

Yeni Film Çekimleri Başlıyor

Öbür taraftan Zeytin Ağacı dizisindeki başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan Murat Boz şu sıralar yeni filminin hazırlıkları içersinde. Cemal Alpan tarafından yönetilecek Rüyanda görürsün adlı filmin senaryosunu ise Umut Açıkalın kaleme alıyor. Lanistar medya tarafından hazırlanan filmde Murat Boz2a güzel oyuncu Burcu Özberk eşlik edecek. Filmde ayrıca, Şerif Erol, Devrim Yakut ve Feridun Düzağaç yer alacak. Filmin çekimlerinin 18 Eylül’de başlaması planlanıyor.

06-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar