Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner'in Yeni Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner'in Yeni Projesi Belli Oldu
Son dönemlerin başarılı kadın oyuncularından biri olan başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu.

Son dönemlerin adından sıkça söz ettiren başarılı kadın oyuncularından Aslıhan Güner geçtiğimiz sezon rol aldığı Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin ardından uzun zamandır ekranlardan ve sevenlerinden uzak duruyordu. İnandığı bir projenin içinde yer almak isteyen Aslıhan Güner bu süre zarfında eşi Mert Kılıç tarafından yapılan ve yine Mert Kılıç’ın da başrolünde yer aldığı Komutan Filminde rol almıştı. Ekim başı gibi vizyona girecek filmde etkili bir oyunculuk ortaya koyan ve burada güçlü bir ağıtı seslendiren Aslıhan Güner şimdilerde ise yeni bir projenin içinde yer almaya hazırlanıyor. Mustafa Kotan tarafından yönetilen ve Kamuran Süner tarafından kaleme alınan bir sinema projesiyle sevenleriyle buluşacak. Filmde Onur Tuna ve Tamer Levent ile aynı sahnede yer alacak Aslıhan Güner filmin ana kadın karakteri Canan’a hayat verecek.

Aslıhan Güner’den Yeni Film

Başarılı kadın oyunculardan biri olan ve dram ve komediyi aynı anda oynayabilen ender isimlerden olan Aslıhan Güner yeni bir sinema projesinin castına adını yazdırdı. Onur Tuna ve Tamer Levent’le birlikte rol alacak olan Aslıhan Güner filmde intihar eden bir kadın olan ve Prof. Dr. Adem’in genç eşi Canan’ı canlandıracak. Canan başarılı bir akademisyen olan Prof. Dr. Adem’in hem eşi hem de asistanıdır ancak intihar ederek hayatına son vermiştir. Prof. Dr. Adem bu durumdan Cem’i (Onur Tuna) sorumlu tutmaktadır. Cem ve Adem Canan üzerinden güçlü ve etkili bir yüzleşme yaşayacaklardır. Filmin çekimlerinin çok kısa sürede başlaması bekleniyor. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner’in ayrıca kendisine gelen dizi senaryolarını okuduğu ve içinin sindiği bir projeye evet diyeceği ama bunun için de fazla acele etmeyeceği öğrenildi.

Eşiyle Oynadı

Öbür taraftan Aslıhan Güner ekim ayının başında vizyona girecek ve eşi tarafından yapımcılığı ve yönetmenliğinin yapıldığı Komutan Filminde de eşiyle birlikte rol aldı. Filmde Suriyeli bir Türkmen kadınını canlandıran oyuncu filmde kendi sesiyle bir ağıt seslendirdi. Yakında vizyona girecek filmin çekimleri ve kurgu aşaması tamamlandığı ve vizyona girmeden önceki son hazırlıkların yapıldığı öğrenildi.

05-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar