‘Etkileyici’ Adlı Dizinin 2. Sezon Çekimleri Başladı!

‘Etkileyici’ Adlı Dizinin 2. Sezon Çekimleri Başladı!
Başrolünde Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora’nın yer aldığı ‘Etkileyici’ dizisinin 2. Sezon çekimleri başladı. ‘Etkileyici’nin konusu ne? Oyuncuları kimler? Nerede yayınlanıyor?

Hande Türkel’in yaratıcılığında çıkan Etkileyici adlı dizinin başrollerinde geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin ‘Leyla’sı Aslıhan Malbora ve geçtiğimiz sezon Fox TV ekranlarında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Yalın’ı Bertan Asllani yer alıyor. İlk bölümü ile geçtiğimiz yıl Kasım ayında GAİN dijital platformunda yayınlanan dizinin yapımcılığını Murat Cemcir üstlenirken, yönetmen koltuğunda Hande Türkel otururken, dizisinin senaryosunu ise Murat Kepez ve Zeynep Koçak ikilisi kaleme alıyor. 2019 yılında Beyn Danışmanlık bünyesinde kurulan ve genellikle mobil cihazlardan izlenmesi amaçlanan eğitici ve eğlendirici kısa videolardan oluşan bir yeni nesil bir video içerik platformu olan GAİN dijital platformlar arasında popülerliği artan bir platform olurken, farklı tarzdaki dizi içerikleri olan platforma bir ilginç dizi daha eklendi. Etkileyici adlı dizi ilk sezonu ile büyük ses getirdi. 2 sezon olarak yayınlanmaya başlayan dizinin ilk sezonu Aralık ayında son bulurken dizinin 2. Sezonunun çekimleri de başladı. Etkileyici adlı dizinin konusu ne? Başrolünde kimler yer alıyor? Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Etkileyici adlı dizi hakkında merak edilenler….

Etkileyici Dizisi 2. Sezon Çekimleri 3 Temmuz Pazar Günü Başladı

İlk sezonu ile 28 Kasım 2021’de ekranlara gelen Etkileyici adlı dizi her Pazar haftada 2 bölüm şeklinde yayınlan  dizinin ilk bölümü 35 dakika. Diğer 3 bölümün süreleri ise 20-25 dakika aralığında değişmekte olup 26 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan 9. ve 10. Bölümleri ile 1. Sezon finalini yaptı. Sevilen dizi 3 Temmuz 2022 Pazar günü sete çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin yeni sezonu da 10 bölüm sürecek. 2. Sezonda dizinin hikâyesi değişecek. Influencer olan Leyla’nın kaçırılma süreci ve beraberinde yaşanan etkileyici bir dille dijitale taşınacak.

Etkileyici dizisine ikinci ve son sezonunda iki yeni oyuncu daha katıldı. Dizide bir ‘stalker’a hayat verecek Mehmet Aykaç ve ‘savcıyı’ oynayacak Billur Melis Koç katıldı.


Etkileyici Dizisi 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Etkileyici Dizisinin Konusu Ne?

Sosyal medya fenomeni olan Leyla Demir, 2 milyon takipçiye sahip, geçimini hesabı üzerinden yaptığı reklamlarla kazanıyor. Sosyal medya fenomeni olma tarafını oldukça seven Leyla, belki işin reklam boyutunu o kadar sevmiyordur. Önemli bir ödül töreni ile başlayan hikayede, Leyla ‘Yılın Influencerı’ ödülüne layık görüldüğü gecede Emre Kunda isimli bir yıldız futbolcu da ‘Yılın Futbolcusu’ ödülünü kazanıyor. Bu ikili birbirlerini tanımıyor olmasına rağmen o gece uzaktan ilk etkileşimlerini yaşıyorlar. Çapkın futbolcumuz bir gün sonra Leyla’ya sosyal medya üzerinden çıkma teklifi ediyor. O akşam ise ikili bir gece kulübünde ilk randevularına çıkıyorlar. Olaylar ise o gece sonrasında gelişiyor. Ancak romantik komedi olmayan hikayesi aslında bir dramı anlatıyor.


Büyük bir futbol kulübü karşısında adalet arayışını izleyeceğimiz Etkileyici’de Leyla’nın adı, popüler bir futbolcu olan Emre Kunda ile bir skandala karışır. Leyla ne olduğunu bile anlayamıyorken, Emre’nin de geri adım atmamasıyla kendisini daha da büyük olayların içinde bulur. Hem toplum hem de basın tarafından linçe uğrayan Leyla büyük haksızlığa uğramıştır. Kendi bildiği yolu savunmaya devam eden Leyla, saldırılara boyun eğmez ve kendisine dayatılan rolleri reddederek zorlu bir mücadeleye girişir.

 

İki en popüler figürün takipçilerinin de olaya dahil olmasıyla birlikte, o geceyi sosyal medya linç kültürünün bir skandala dönüştürmesini ve genç bir kadının hayatını nasıl etkilediğini konu alıyor. 

 

Sosyal medya hepimizin günlük hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldiği şu zamanda, Etkileyici dizisi sosyal medyadan para kazanan bu gibi insanların, işin arka planında yaşadıkları birçok durumu anlamamızı sağlıyor. 

Etkileyici Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Etkileyici dizisinin başrollerinde Aslıhan Malbora’nın Leyla Demir isminde bir influencer’ı ve Bertan Asllani’nin ise Emre Kunda isminde ünlü bir futbolcuyu canlandırdığı dizinin kadrosunda Ali Barkın, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Melis Özçimen, İlker Kızmaz,Levent Can, Mehmetcan Mincinözlü, Serap Matyaş ve Muharrem Bayrak gibi deneyimli isimler ve sürpriz konuklar yer alıyor.

Etkileyici Dizisinin Oyuncuları


Aslıhan Malbora


Bertan Asllani


Ali Barkın


Nazlı Tosunoğlu


Alptekin Serdengeçti


Melis Özçimen


İlker Kızmaz


Levent Can


Mehmetcan Mincinözlü


Serap Matyaş


Muharrem Bayrak


Mehmet Alkaç (Stalker)


Billur Melis Koç (Savcı)
 

 
Etkileyici Dizisi Nerede Yayınlanıyor?

Çok takipçili bir influencer ile popüler bir futbolcunun beraber eğlendikleri bir gecenin sonrasında yaşananları anlatan ‘Etkileyici’ dizisi Temmuz ayında başlanan çekimlerinin ardından yeni sezonda Gain’de ekranlara gelecek.





06-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar