Mehmet Ali Nuroğlu Behzat Ç.’nin Kadrosuna Dahil Oldu

Mehmet Ali Nuroğlu Behzat Ç.’nin Kadrosuna Dahil Oldu
Sabırsızlıkla beklenen ve yeni bölümleri BluTv’de yayınlanacak olan Çekiç ve Gül Behzat Ç. Adlı dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim.

Ünlü yazar Emrah Serbes’in eserlerinden uyarlanan ve televizyonlarda ve dijital medya platformlarında büyük ses getiren ve seyirci nezdinde efsane yapımlar arasına giren Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeni sezon yeni bölümlerin çekimi için hazırlıklar devam ediyor. Uzun bir süre ara veren dizi geçtiğimiz günlerde yeni bölümlerinin çekimi için çalışmalar başlamıştı. BluTv’de yayınlanacak olan ve birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı efsane dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak başarılı oyuncu Esra Ronabahar’ın kadrosuna dahil olduğu Gül ve Çekiç Behzat Ç. Adlı dizinin kadrosuna başarılı oyunculardan olan Mehmet Ali Nuroğlu dahil oldu.

Bahzat Ç. Kadrosuna Güçlü Oyuncu

Son olarak Mevlana dizisinde Şems-i Tebrizi karakterini canlandıran başarılı oyunculardan Mehmet Ali Nuroğlu fenomen dizi Behzat Ç.’nin kadrosuna dahil oldu. Halen cast ve prodüksiyon çalışmaları devam eden dizinin yakında sete çıkması bekleniyor. Ercan Uğur’un, Emrah Serbes’in aynı adlı kitabından uyarladığı hikayelerle seyirci karşısına çıkacak Çekiç ve Gül Behzat Ç. Dizisinin yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın Oturuyor. Heyecanla ve merakla beklenen fenomen dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin yine Ankara’da gerçekleşeceği açıklanırken dizinin bu sezon içinde BluTv’de ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda, eski oyunculardan Erdal Beşikçioğlu, İnan Konukçu, Ege Aydan gibi isimler yer alırken kadroya yeni oyuncu olarak, Gökçe Eyüboğlu, Burak Dakak, Esra Ronabahar ve Mehmet Ali Nuroğlu dahil oldu.

Çekiç ve Gül Behzat Ç.

İlk önce Star Tv’de yayınlanmaya başlayan ve seyirci tarafından çok sevilen ve fenomen yapımlar arasına giren Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizi ne yazık ki aldığı düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırıldı. Daha sonra yeniden aynı kanalda başlayan dizi bir kez daha final yaptı ve bu sefer de internet yayın platformu Phu Tv’de yayınlanmaya başlandı. Burada da final yapmasının ardından üzerinden uzun süre geçen ve her zaman yeniden başlayacak haberleriyle gündemde kalan dizi şimdi de BluTv için hazırlanıyor. Toplamda sekiz bölümden oluşacak yeni sezonun çekimlerinin çok kısa sürede başlayacağı belirtilirken dizinin sene bitmeden seyirciyle buluşması hedefleniyor.

05-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar