Oryantal Didem’den Bülent Serttaş’a Tepki!

Oryantal Didem’den Bülent Serttaş’a Tepki!
İbo Show Programında dün akşam yaşananlar sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu. Olayın taraflarından Oryantal Didem açıklama yaptı.  

Dün akşam Star Tv’de yayınlanan İbo Show programına birbirinden ünlü isimler konuk oldu. Bunlar arasında Bülent Serttaş, Ali Sunal Muazzez Ersoy ve Doğa Rutkay ve Oryantal Didem vardı. Program neşeli, keyifli ve birbirinden güzel şarkılar eşlinde devam ederken zaman zaman da Oryantal Didem sahne aldı ve dansıyla seyirciye ve stüdyodaki konuklara keyifli anlar yaşattı. Bu sırada stüdyodaki konuklardan özellikle Bülent Serttaş’ın Didem’in sahne aldığı anlarda Didem’e bakmaması ve devamlı olarak başka yönlere bakması seyircinin dikkatini çekti. Bu durum o kadar belli oldu ki sonunda seyirciler bu durumu sosyal medyadan binlerce mesajla belirtiler. Tabi bu durumu Bülent Serttaş’ın tarafından bakanlar ünlü ismin bu tavrını yere göğe sığdıramazken Oryantal Didem’in tarafından bakanlar ise Didem’i haklı buldu ve Bülent Serttaş’ın kendisine haksızlık yaptığını iddia ettiler. Bu durum sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki tt sıralamasında birinci sıraya kadar yükseldi. Bu yaşananlar sonunda Oryantal Didem ise bugün bir açıklama yaptı.

Büyük Bir Saygısızlık

İbo Show’da yaşananlardan sonra Oryantal Didem stüdyoda yaşananlara ilişkin bir açıklama yaptı. Didem açıklamasında “çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu; bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım” ifadelerini kullanan Didem Bülent Serttaş’ın tavrını değerlendirdi. Didem “bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım. Orada dans ve sanat var” ifadelerini kullandı.

Hadise’den de Tepki Geldi

İbo Show’da yaşananlardan sonra sosyal medyada sıklıkla konuşulan ve günün en çok konuşulan magazin olayı olan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem arasında yaşananların yansımaları devam ederken programda Oryantal Didem’in performansı oldukça beğenildi. Şarkıcı Hadise yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve Bülent Serttaş’a tepkisini dile getirdi. Hadise paylaşımında “dans alkışlanır, dans sanattır” ifadelerini kullandı. Yaşananlarla ilgili olarak Bülent Serttaş ise henüz bir açıklama da bulunmadı. Bakalım gelişmeler neler gösterecek.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar