Ünlü Oyuncu Aybüke Pusat'tan Yeni Reklam Anlaşması

Ünlü Oyuncu Aybüke Pusat'tan Yeni Reklam Anlaşması
Son olarak Alef: Mal-ı Hülya adlı yapımda rol alan ünlü ve güzel oyuncu Aybüke Pusat gelen teklifleri değerlendirirken bir giyim markasının reklam yüzü oldu.

Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Aybüke Pusat son olarak Taner Ölmez ile birlikte internet yayın platformu BluTv için Alef dizisinde rol almış ve bu dizideki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu bu dizinin ardından bir süre dinlenmeye çekilirken gelen teklifleri de ince eleyip sık dokumaya ve içlerinden en iyisini seçmeye çalışırken gelen reklam teklifleriyle de sık sık karşılaşmaya devam ediyor. Genç ve güzel oyuncunun rol alacağı yeni proje sevenleri tarafından heyecanla beklenirken ve merak edilirken Aybüke Pusat’ın ünlü bir markanın reklamında rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun anlaşmaya vardığı reklam için yakında sete çıkarak çekimlere katılacağı öğrenildi.

Aybüke Pusat Reklam Yüzü Oldu

Son olarak Alef dizisinde rol alan ve bu dizide canlandırdığı karakterle büyük bir başarı ortaya koyan güzel oyuncu Aybüke Pusat yeni projeleri değerlendirirken reklam dünyasında da oldukça popüler olmayı başardı. Aybüke Pusat reklamcılardan gelen reklam teklifleriyle de sık sık karşılaşırken son gelen teklifi kabul ederek sete çıkmak için hazırlanmaya başlandı. Ünlü ve güzel oyuncunun ünlü bir giyim markası olan Hummel’in teklifini kabul etti. Hummel’in reklam yüzü olan Aybüke Pusat firma ile dijital reklam anlaşması imzaladı. Aybüke Pusat’ın reklam için yakında sete çıkacağı ve çekimlere başlanacağı öğrenildi. Öbür taraftan ünlü ve güzel oyuncunun yeni sezonda hangi dizide rol alacağı ise merakla beklenmeye başlandı. Ünlü ismin gelen teklifleri değerlendirdiği ve ince eleyip sık dokuduğu ve kendisi için en iyi yapımla el sıkışacağı öğrenildi. Ünlü ismin sevenleri de Aybüke Pusat’ın yeni sezonda rol alacağı yeni yapımı merakla beklemeye başladı.

Aybüke Pusat Kimdir?

Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından olan Aybüke Pusat 25 Şubat 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra 2014 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat daha sonra oyunculuk dersleri alarak bu sektöre yönelmiştir. Ünlü oyuncu bugüne kadar Medcezir, Beş kardeş, O Hayat benim, Familya, Söz, Şahin Tepesi, Her yerde Sen, 50 M2, Hayaller ve Hayatlar, Alef: Mal-ı Hülya ve Kapı bulunmaktadır.

17-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar