Yalı Çapkını Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Yalı Çapkını Dizisine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yalı Çapkını’na genç ve güzel yeni bir isim daha katıldı.

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte yeni diziler bir bir ekrana gelmeye başladı. Yeni diziler reyting savaşının içinde var olma mücadelesi vermeye başlarken Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisi de yayına girmek için son saymaya başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Yalı Çapkını sezonun en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor. Bir aşk ve dram dizisi olarak ekrana gelecek olan Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosuna ise yeni katılımlar devam ediyor. OGM Pictures hikayenin içeriğine göre diziye yeni oyuncular katıyor. Yapım şirketi son olarak diziye genç oyuncu Selen Özbayrak’ı dahil etti. Genç oyuncunun hikayede Dicle karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Selen Özbayrak Yalı Çapkını Dizisinde

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yayın döneminin en önemli projelerinden biri olması beklenen Yalı Çapkını şu sıralar çekimlerine devam ediyor. Dizinin çok yakında seyirciyle buluşması beklenirken aynı zamanda yayınlanan fragmanları da seyirci ve otoritelerden tam not aldı. Dizinin birbirinden başarılı kadrosuna ise yeni bir isim olarak Selen Özbayrak Dicle karakteri olarak dahil oldu. Dicle dizide evlenme ve bir an önce zengin olma hayalleri kuran biri olarak seyirci karşısına çıkacak. Genç ve güzel oyuncu Selen Özbayrak ilk kez bir projede yer alırken performansı merakla bekleniyor. 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç isim Selen Öztürk, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiştir. Selin Özbayrak daha sonra tiyatro sahnelerinde yer alırken ilk kez Yalı Çapkını dizisi ile dizi setlerinde yer alacak.

Yalı Çapkını Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

OGM Pictures tarafından Star Tv için hazırlanan Yalı Çapkını dizisinde birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Bu isimler arasında, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse kahraman, Cansu Fırıncı ve Umut Gezer yer almaktadır. Yalı Çapkın’ı çok yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

17-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar