Ünlü Oyuncu Birce Akalay'a Dubai'den Ödül!

Ünlü Oyuncu Birce Akalay'a Dubai'den Ödül!
Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Birce Akalay’a en iyi uluslararası kadın oyuncu ödülü verildi.

Dünya genelinde ses getirmeye devam eden Türk dizi ve sinema sektörü her gün başka bir ülkeden ve başka bir organizasyondan ödül alıyor ve etkisini her geçen gün daha da arttırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Yasak Elma’nın ünlü ve güzel oyuncusu Eda Ece Lübnan’da yılın en iyi kadın oyuncusu ödülüne layık görülmüş ve ünlü isim Lübnan’da oldukça ses getirmiş ve gündem olmuştu. Şimdi de buna benzer bir haber Dubai’den geldi. Televizyon ekranlarının ve sinema filmlerinin güzel ve başarılı oyuncusu Birce Akalay’da aynı Eda Ece gibi yine bir Arap ülkesinden yılın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Birce Akalay her yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de düzenlenen Diafara ödüllerinde yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülüne layık görüldü. Ödül için Dubai’ye giden Birce Akalay burada büyük bir heyecanla karşılandı ve ödül töreninin en gözde isimlerinden biri oldu.

Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Birce Akalay’a Dubai’den büyük ödül geldi. Bugüne kadar yer aldığı birbirinden başarılı yapımlarla dikkatleri çeken başarılı oyuncu son olarak Kuş Uçuşlu adlı dizide rol almıştı. Mezarlık, Babil, Kuş Uçuşu dizileriyle tanınan ünlü isim başarılarından dolayı her yıl Dubai’de düzenlenen ve bu sene 6.’sı gerçekleştirilen Uluslararası Diafara ödül töreninde en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu. Bu sene 6.’sı gerçekleştirilen ödül töreni için Dubai’ye giden oyuncu burada büyük bir sevgiyle karşılandı. Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu ödülüne layık görülen ünlü oyuncu Birce Akalay sosyal medya hesabından bu anı ve duygularını sevenleri ve takipçileriyle paylaştı.

Burada olmak Heyecan Verici

Uluslararası Dubai Diafara ödüllerinde yılın Uluslararası En İyi kadın oyuncusu seçilen Birce Akalay duygularını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımda “bu benim Dubai’ye ikinci gelişim. İlki sadece seyahat içindi ama bu sefer biraz farklı. Burada sizlerle olduğum için çok mutluyum. Öncelikle birbirini sevmekten asla vazgeçmeyen güzel aileme teşekkür etmek istiyorum. Burada olmak çok heyecan verici. Aynı zamanda yapımcılarıma bana inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığım herkese çok teşekkür ediyorum. Bana inandıkları ve hayallerini benimle paylaştıkları için” ifadelerini kullandı. Birce Akalay Dubai’de büyük bir sevgiyle karşılandı ve tüm Arap medyasında gündem oldu.

06-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar