Neler Oluyor Hayatta Programında Nur Tuğba Namlı’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu

Neler Oluyor Hayatta Programında Nur Tuğba Namlı’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta Programının sunucusu Nur Tuğba Namlı doğum iznine ayrılıyor. Peki programa sunucu olarak kim geliyor?

Televizyon dünyasında her an dinamik bir yapı sürüp gidiyor ve her an yeni gelişmeler, değişimler yaşanıyor. Zaman zaman bu değişimler mecburi sebeplerden dolayı yaşanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sabah kuşağında ekrana gelen başarılı kuşak magazin programı Neler Oluyor Hayatta programında da bu türden bir değişim yaşandı. Kanalın sevilen ve seyircinin merakla takip ettiği programın sunucularından olan ünlü isim Nur Tuğba Namlı programdan mecburen bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldı. Ünlü ismin hamile olduğu ve yakın bir zamanda doğum yapacağı için programdan geçici süreyle ayrıldı. Ünlü ismin yerine gelen isim ise kanal yönetimi tarafından belirlendi ve Nur Tuğba Namlı’nın yokluğunda yerini dolduracak isim belli oldu.

Hilal Özdemir Babacan Sunucu Oldu

Kanal D ekranlarınsa hafta içi her sabah saat 09.00’da ekrana gelen ve ünlü isimler Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural tarafından sunulan program gündeme ve magazin dünyasına dair haberler ve yorumlarla seyirci karşısına çıkıyor. Program daha çok ünlüler ve magazin dünyasının nabzının tutarken zaman zaman da programa canlı konuk ve bağlantılar alınıyor. Seyircinin merakla takip ettiği programın sunucularından olan güzel sunucu Nur Tuğba Namlı belli bir süreliğine doğum zini sebebiyle programa ara verecek. Ünlü sunucunun yerine ise Nur Tuğba Namlı’nın yakın arkadaşı olan ve haber sunuculuğu yapan Hilal Özdemir Babacan programda sunucu olarak yer alacak. Önümüzdeki haftadan itibaren yaşanacak bu değişimle Neler oluyor Hayatta programının bir süreliğine sunucuları Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan olacak.

Nur Tuğba Namlı Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen kuşak programı Neler Oluyor Hayatta’nın başarılı sunucusu Nur Tuğba Namlı 15 Haziran 1983 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise hayatının ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim kamera karşısına ilk olarak Var mısın Yok musun adlı yarışma ile geçmiştir. Daha sonra ünlü haber spikeri Gülgün Feyman’dan dersler alan Nur Tuğba Namlı SKY Türk kanalında gece haberlerinde sunuculuk yaptı. Bu kanalın ardından NTV’ye geçen ünlü sunucu daha sonra peş peşe, Ütopya panorama, Survivor Panorama, Gel Konuşalım ve Neler Oluyor Hayatta programlarında sunuculuk yapmıştır.

06-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar