Büşra Develi Kübra dizisinde

Büşra Develi Kübra dizisinde
Netflix’te yayınlanacak ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı Kübra adlı dizide Çağan Irmak’ın partneri belli oldu.

Son zamanlarda peş peşe pek çok yapımda rol alan başarılı ve genç oyunculardan Çağatay Ulusoy bu günlerde yeni bir projeye hazırlanıyor. Daha önce Terzi ve Centilmen adlı yapımlarla dijital medyada yer alan oyuncu yine internet Yayın platformu Netflix için hazırlanan ve OGM Pictures tarafından projelendirilen yeni bir diziyle daha sevenlerinin karşısına çıkacak. Yazar Afşin Kum’un Kübra adlı kitabından uyarlanan ve adı yine Kübra olarak belirlenen yeni dizide Gökhan Şahinoğlu adlı bir karaktere hayat verecek olan Çağatay Ulusoy’un dizide merakla beklenen partneri sonunda belli oldu. Yapım şirketinin pek çok isim arasından belirlediği güzel ve genç oyuncu Büşra Develi dizide Çağatay Ulusoy’a partner olacak ve dizinin iki kadın başrolünden biri olacak.

Çağatay Ulusoy & Büşra Develi

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı bir romandan uyarlanan yeni dizi Kübra'da Çağatay Ulusoy’un partneri Büşra Develi oldu. Halen cast çalışması devam eden ve Netflix için hazırlanan Kübra Afşin Kum’un aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Taylan Biraderlerin yönetmen koltuğunda oturduğu dizide bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu’nun telefonuna sanal arkadaşlık grubundan Kübra adında bir kullanıcıdan mesaj gelir. Gelen bu mesajla birlikte Gökhan Şahinoğlu’nun tüm hayatı değişir ve yepyeni olaylar başlar. Dizide Gökhan Şahinoğlu’nu Çağatay Ulusoy canlandırırken bu isme Büşra Develi’nin eşlik edeceği öğrenildi. Ayrıca dizide ikinci bir kadın başrolünde yer alacağı ve bunun için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Büşra develi Kimdir?

Son dönemin genç ve başarışı isimlerinden olan Büşra develi 25 Ağustos 1993 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu eğitim hayatından sonra tiyatro oyunları ve diziler ile sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Ayla, Bitmiş Aşklar Müzesi, Hadi be Oğlum, Arada, Karakomik Filmler 2: Deli, Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Akıncı, Fi, Erkek Severse ve Kasaba yer almaktadır.

24-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar