Ünlü Oyuncu Caner Cindoruk Hangi Diziyle Dönüyor?

Ünlü Oyuncu Caner Cindoruk Hangi Diziyle Dönüyor?
Türk Dizi sektörünün başarılı ve aranılan oyuncularından usta oyuncu Caner Cindoruk ekrana yeni gelecek iki farklı projeden teklif almış durumda. İşte detaylar!

Televizyon kanalları yeni yayın dönemine büyük bir hızla hazırlanıyorlar. Kanallar geçtiğimiz sezon yayınladıkları ve bu sezonda yayınlama kararı aldıkları yapımlara ilave olarak yeni yapımlarla da seyircileri kendi ekranlarına çekme yarışında ellerinden geleni yapıyorlar. Aynı şekilde yapım şirketleri de ürettikleri içeriklerle televizyon kanallarını beslerken yapımlarının en iyi olabilmesi ve seyirci tarafından takdir görerek reytinglerde belli bir seviyeye ulaşarak ekranda tutunabilmesi için çalışıyorlar. Yapım şirketleri ürettikleri projeleri kanallara kabul ettirdikten sonra hazırlıklarını sürdürürken özellikle oyuncular konusunda ince eleyip sık dokuyorlar ve en iyi oyuncuyu projelerinde görmek için gayret ediyorlar. Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan iki yapım şirketi de ünlü ve başarılı oyuncu Caner Cindoruk’u kadrosunda görmek için teklif götürdü. İşte detaylar!

Caner Cindoruk Kapışılamıyor!

Son olarak geçtiğimiz sezon Show Tv’de Zemheri adlı yapımla seyirci karşısına çıkan ancak talihsiz bir şekilde reyting kurbanı olan usta oyuncu Caner Cindoruk bu sezon geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsizliği yaşamamak için ince eleyip sık dokuyor ve kendisine teklif edilen projeleri değerlendirirken acele etmiyor. Usta oyuncu son olarak rol aldığı Kadın adlı yapımda oldukça başarılı bir performans ortaya koymuş ve hem seyirci hem de yapım şirketleri tarafından takdir görmüştü. Bu sezon henüz herhangi bir yapımla anlaşmaya varmayan oyuncuya iki yeni ve iddialı yapımdan teklif almış durumda. Yapımcılığını OGM Pictures’in yaptığı Çöp Apartmanı ve yine yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği Kefaret adlı yapım usta oyuncu Caner Cindoruk’a teklif götürmüş durumda.

İki İddialı Projeden Hangisi Olacak?

Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan OGM Pictures ve 25 Film hazırladıkları projeler için cast çalışmalarına hızla devam ediyorlar. OGM Pictures’in Çöp Apartmanı adlı yapım’ın başrolünde kadın oyuncu olarak Merve Dizdar yer alırken yine 25 Film’in hazırladığı Kefaret’te ise Nurgül Yeşilçay başrol oynayacak. İki yapım şirketi de projelerinde erkek başrol olması için usta oyuncu Caner Cindoruk’a teklif götürmüş durumda. Henüz iki projeden herhangi birini seçmeyen oyuncunun yakın zamanda kararını vermesi bekleniyor. Birbirinden farklı iki projede sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Bakalım Caner Cindoruk hangi projeyle ekranlara dönecek.

23-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar