Cezailer Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Cezailer Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
MOST Productions tarafından dijitalde yayınlanmak üzere çekilen yeni dizi Cezailer dizisi merak ediliyor. Cezailer dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Önde gelen ülkemizde yer alan yapım şirketlerinden Most Yapım, yeni bir dizi için kolları sıvadı. MOST Productions yapım şirketi tarafından 10 Bin Adım, Terapist, Bizi Ayıran Çizgi, Etkileyici ve Aslında Özgürsün gibi başarılı yapımlara imza atan dijital içerik platformu GAIN için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un oturduğu, senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un kaleme aldığı Cezailer dizisinin okuma provaları gerçekleşti. Ayrıca Gain başarılı işlere de imza atmış, özellikle 10 Bin Adım ve Aslında Özgürsün dizileri ile başarıya ulaşmıştır. Bu yapımların dışında ‘Etkileyici’nin 2. Sezonu, ‘Ayak İşleri’nin 3. Sezonu, ve İstanbul Film Festivali’nde yarışan ‘Çilingir’ filminin de her bölümde farklı oyuncuların rol alacağı konsept projesi çekilecektir. Cezailer dizisine ait diğer detaylar önümüzdeki günlerde netleşecekken, Cezailer dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Merak ediliyor? Dizinin konusu ne? İşte diziyle ilgili merak edilenler…

 Cezailer Dizisinin Konusu Ne?

Cezailer dizisinde, akıl hastanesinde cinayet işleyen bir gup insanın konulduğu koğuşta yaşayacakları olayları konu ediniyor. Terapistlik, hastalık ve suça karışmış durumları anlatılacak. 

Üç erkek başrol oyuncusu bu karakterlere hayat verecek. Cezailer dizisi adını akıl hastanesinde cinayet işleyenlerin konulduğu koğuştan alıyor.

Cezailer Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Cezailer dizisinin başrol oyuncuları Yiğit Özşener ve Hayal Köseoğlu oldu. Dizide ayrıca Görkem Kasal’da dahil olmuştur.

‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ dizisinde izleyici ile buluşan Yiğit Özşener başrol oynayacak. Ayrıca üç erkek başrol oyuncusunun diğer iki erkek başrolü için görüşmeler sürüyor.

 

Yiğit Özşener; TRT1 ekranlarında her hafta Perşembe akşamları yayınlan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde oynayan oyuncu, dizide Pietro karakterini canlandırmıştır. Ayrıca öncesinde rol aldığı Bozkır, Cesur ve Güzel, ve Ramo dizilerinde yer almıştır. Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda’da rol almış, asıl yükselişi ise Ezel dizisi ile olmuştur. 

Hayal Köseoğlu; 20 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, kamera karşısına ilk defa 1998 yılında Ruhsar dizisiyle geçmiştir. Oyuncu kariyerindeki ilk çıkışı Aşkı Memnu dizisi ile yakalamış, daha sonra da Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin, Bonkis, 7. Koğuştaki Mucize ve Ufak Tefek Cinayetler gibi başarılı projelerde de yer almıştır. Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinde ‘Açelya’ karakteri ile çok beğenilmiş, son olarak rol aldığı Mahkum dizisinde de ‘Saşha’ karakteri ile oyunculuğunu yukarılara taşımıştır.

 

Görkem Kasal; 22 Ağustos 1989 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Baskın: Karabasan filmi Amerika’da vizyona giren ilk ve tek Türk filmi olup başrolünde Görkem Kasal yer almıştır. Oyuncumuz daha önce Koruyucu, Tehlikeli Karım, Güneşlenmek gibi başarılı projelerde yer almış ve son dönemde de Hakan Muhafız, Çıplak ve Tehlikeli Karım dizileri bulunmaktadır.

 

Cezailer Dizisi Nerede Ne Zaman Başlayacak?

Cezailer dizisinin okuma provaları yapılırken, çekimleri Haziran ayı içinde başlanacak. Dizinin 6 bölümden oluşması düşünülürken, Cezailer dizisinin  yayın tarihi Eylül 2022 olarak planlanıyor. Cezailer dizisi Gain dijital platformunda yayınlanacak.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar