Ünlü Oyuncu Esin Gündoğdu tam 72 kilo verdi

Ünlü Oyuncu Esin Gündoğdu tam 72 kilo verdi
Yeni Gelin filminde canlandırdığı Türkmen Bozok karakretiyle filme büyük katkı sağlayan Esin Gündoğdu diyet de yaptı. Verdiği kiloları geri alan oyuncu nihayetinde ameliyat oldu.

Levent Kırca’nın efsane Olacak O Kadar programı ile tanıdık Esin Gündoğdu’yu. İsmi ile bir çok kişi tanımasa da yüzünü görür görmez herkesin tanıdığı sevdiği önemli karakter oyuncularımızın başında gelir. Yıllar var ki kiloları ile başı beladaydı tabiri caizse.

Ünlü Oyuncu Esin Gündoğdu tam 72 kilo verdi

Esin Gündoğdu tam 138 kiloya kadar çıkmıştı. Uzun bir süre diyetlerle oldukça başarılı bir şekilde kilo veren ünlü oyuncu aldığı kilolar sonucunda  doktorunun yönlendirmesiyle gastrit bypas olmasının iyi olacağı söylendi. Bu noktada çok önemli bir karar vermesi gerekti. Kararını verdi, ameliyatını oldu. Artık bu saatten itibaren diyet yapmadığını söyleyen ünlü oyuncu şu andaki halinden çok memnun olduğunu belirtti.

Görenler gözlerine inanamadı

Ve en son sosyal medya paylaşımlarıyla tanıyanlara, sevenlerine parmak ısırttı. Yeni Gelin filminde canlandırdığı Türkmen Bozok karakretiyle filme büyük katkı sağlayan Gündoğdu pek çok kere diyet de yaptı. Verdiği kiloları hızla geri alan ünlü oyuncu nihayetinde ameliyat oldu. Tam 72 kilo veren ünlü isim uzun zamandır kameralardan uzak bir hayat sürüyordu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda zayıflamış,  fit ve gülen gözleriyle gördüğümüz Gündoğdu’nun fotoğraflarındaki arkadaşı Gökhan Ülger detayı da gözlerden kaçmadı.

Esin Gündoğdu kimdir?

1 Ocak 19977 Ankara’ da dünyaya geldi.Virgül tiyatrosunda uzun yıllar rol aldı.  İlk olarak Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı Avrupa Yakası’nda oyunculuğa başladı. Ama asıl tanınması Aşk Yeniden dizisinde canlandırdığı Ayfer karakteriyle olmuştur. Baba Oluyorum dizisinde Asiye karakterine can veren ünlü oyuncu Olacak O Kadar’da canlandırdığı karakterlerle de izleyicinin hafızasına kazındı. Merhaba Hayat dizisi’ nde de oynayan Gündoğdu, Recep İvedik 2 filminde de oynadı. Çanta isimli kısa bir filmde de oynamış olan oyuncu 2013 yılında gelen bir teklif ile Eskici Bit Pazarı reklam filminde oynadı.

Filmografisi

Sinema

2008      Recep İvedik 2                 

2014      Kocan Kadar Konuş                       

Televizyon

2004      Avrupa Yakası                  

2007      Baba Oluyorum                Asiye    

2009      Olacak O Kadar                

2012      Merhaba Hayat                              

2014      Yedikule Hayat Yokuşu                

2015-2016           Aşk Yeniden      Ayfer   

2016      Hayat Bazen Tatlıdır       Deli Zehra Kumru           

2017-2018           Yeni Gelin           Türkmen Bozok      

        

2021-     Tozkoparan İskender    Saniye 

İnternet

Yakında                Eyvah Ramazan Bey                      

06-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar