Selami Şahin’in acı kaybı

Selami Şahin’in acı kaybı
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve sektöre kazandırdığı birbirinden ünlü eserlerle tanınan Selami Şahin kardeşini kaybetti.

Son günlerde ünlüler dünyasında hayatını kaybedenlerin ya da yakınını kaybedenlerin sayısı artıyor. Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ünlü oyuncu Recep Sarı’nın ardından müzisyen ve gazeteci Tolga Akyıldız hayata veda etmişti. Ünlüler dünyası bu haberleri henüz tam sindiremeden oyuncu Asuman Dabak’ın abisinin hayatını kaybettiği haberleri magazin basınının gündemine düştü. Peş peşe gelen bu ölüm haberleri magazin basınında ve sosyal medya ile internet haber sitelerinde gündem olurken ve henüz tazeliğini korurken bir acı haber daha geldi. Müzik dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve fantezi müziğin temsilcilerinden Selami Şahin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve acı kaybını sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Selami Şahin paylaşımında kardeşini kaybettiğini duyurdu.

Acımız büyük

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve bugüne kadar müzik sektörüne kazandırdığı birbirinden ünlü pek çok eseriyle tanınan fantezi müziğin sevilen isimlerinden Selami Şahin kardeşi İbrahim Şahin’i kaybettiğini duyurdu. Son zamanlarda magazin basınının gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşini kaybettiğini sevenleriyle ve takipçileriyle paylaştı. Selami Şahin kardeşiyle olan bir fotoğrafının altına “Kardeşim İbrahim Şahin’i kaybettik. Acımız büyük. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından ünlü şarkıcıya sevenlerinden pek çok taziye mesajı gelirken müzik sektörü ve ünlülerden de Selami Şahin’e baş sağlığı mesajları geldi. 74 yaşında olan ünlü şarkıcı Selami Şahin’in kardeşi İbrahim Şahin’i kaybetmekten dolayı büyük üzüntü içinde olduğu ve bu kayıpla oldukça sarsıldığı öğrenildi.

Son zamanlarda gündemden düşmüyor

Öbür taraftan ünlü şarkıcı Selami Şahin son zamanlarda magazin basını ve sosyal medya ve internet haber sitelerinin gündeminden düşmüyor. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde taciz iddiaları ile gündeme gelmiş olay oldukça çok konuşulmuştu. İddialarda Selami Şahin’in kadınları zorla ofisine davet ettiği belirtilmişti. Ünlü isim bu iddialar karşısında kendini savunmuş ve iddiaların asılsız olduğunu samimiyetinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti. Olay uzun süre gündemde kalmış ve görüntülerle de desteklenmişti. Son zamanlarda oldukça zor günler yaşayan Selami Şahin’in kardeş acısı da bu zor günlerinde şarkıcı için yeni bir acı oldu.

06-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar