Ünlü Oyuncu Esra Dermancıoğlu İsyan Etti

Ünlü Oyuncu Esra Dermancıoğlu İsyan Etti
Son zamanlarda magazin medyasının gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu bir kez daha gündemde. Ünlü oyuncu kendisiyle ilgili yapılan yorumlara isyan etti.

Son olarak Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve geçtiğimiz hafta intihar ederek diziye veda eden usta oyuncu Esra Dermancıoğlu kendisi hakkında ortaya atılan iddialara isyan etti. Son zamanlarda adı sık sık magazin basınında ve sosyal medyada yer alan Esra Dermancıoğlu geçtiğimiz günlerde de kendisiyle ilgili magazin basını ve sosyal medyada çıkan bir habere ve yorumlara sert cevap vermişti. Kendisi için hakaretvari benzetmelerde bulunanlara karşı sert sözlerle cevap veren bu kişileri beyinsiz olmakla itham eden ünlü isim kendisi hakkında en çok konuşan ve iftira atanların kadınlar olduğunu belirtmişti. Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu bugün yine magazin basını ve sosyal medyada bir tartışmayla yer aldı. İşte haberin detayları!

Esra Dermancıoğlu İsyan Etti

Son zamanlarda magazin basınında ve sosyal medyada sert çıkışlarıyla yer alan ve gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu bugün yine magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. Geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili aşk iddialarına cevap veren oyuncu sert ifadeler kullandı. Kendisi gibi oyuncu olan Murat Balcı’yla aşk yaşadığı iddia edilen ve bir televizyon programında yapılan yorumlara çok sinirlenen ünlü oyuncu adeta isyan etti. Ünlü oyuncu “diyorlar ki: bu kadın adamın tarzı değil, çünkü neden, burnum böyle değil, dudaklarım böyle değil. Böyle bir kadın olmadığım için özür diliyorum hepinizden” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu kendisi hakkında yapılan yorumlara sosyal medya hesabı üzerinden bir videoyla cevap verdi.

'Özür Diliyorum Hepinizden'

Esra Dermancıoğlu kendisi hakkında Murat Balcı’yla ilgili aşk yaşıyor iddiaları üzerine bir televizyon programındaki yorumlara adeta isyan etti. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir videoyla o yorumlara cevap verdi. Esra Dermancıoğlu “bir fotoğrafı alıyorlar, konuşuyorlar. Diyorlar ki: şimdi beni konuşturmayın… Bu kadın adamın tarzı değil. Adama sorarlar: kim kimin tarzı olmak istedi de o tarz oluşmadı? Aslında alttan alta kadını yerden yere vuruyorlar. Yine diyorlar ki: Ya ben seksüel olarak demiyorum… Onun oyunculuğu iyi. Yani seni kadınlıktan alıyorlar. Sen bir kadın değilsin. Çünkü neden, burnum böyle değil, dudaklarım böyle değil. Böyle bir kadın olmadığım için özür diliyorum hepinizden. Demeye getiriyorlar ki: o çok çirkin, erkek çok yakışıklı. Mümkün değil” ifadelerini kullandı.

06-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar