Ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan evlilik müjdesi!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'dan evlilik müjdesi!
Ekranların sevilen isimlerinden biri olan oyuncu Ezgi Mola müjdeli haberi verdi. Uzun süreli bir ilişki yaşayan çift sonunda evlilik kararı aldı. İşte Ezgi Mola'nın evlilik tarihi!

Ekranların ünlü isimlerinden biri olan Ezgi Mola ve uzun süredir ilişki yaşadığı iş insanı Mustafa Aksakallı evlilik kararı aldı. Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle uzun süredir birlikte karantina kurallarını uygulayan çift, sürecin sonunda evliklik kararı aldıklarını duyurdu. Ünlü oyuncu Ezgi Mola ve bir buçuk yıldır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Ezgi Mola düğün hazırlıklarına başladı

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin düğün hazırlıklarına başladığı da gelen haberler arasında. Ünlü çiftin Çeşme'de kır düğünü konseptiyle hazırlanan bir düğün planladıkları ve bunun için Çeşme'de mekanlarla görüşmeye başladıkları konuşuluyor. Medyatava'nın haberine göre düğün tarihi için koronavirüs salgınının hafiflemesini bekleyen çift, uzun zamandır planladıkları nikah için Eylül ayında karar kıldı. Hazırlıklara ve mekan arayışlarına başlayan çiftin balayı konsepti de hazır. Mola ve Aksakallı çifti balayı için 'Mavi Tur' planlaması yapıyor. Mutlu bir birlikteliği olan 37 yaşındaki Ezgi Mola düğün telaşı yaşarken, Eylül ayında birlikteliklerini resmiyete dökmenin heyecanı içerisinde.

Ezgi Mola kimdir?

Ünlü işletmeci Mustafa Aksakallı ile bir buçuk yıllık bir birliktelik yaşayan Ezgi Mola ekranların sevilen yüzlerinden biri. Mola, 29 Mart 1983 doğumlu ve 18 yaşından beri yaklaşık 20 yıldır ekranlarda gördüğümüz ünlü isimlerden. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Ezgi Mola'nın ilk televizyon deneyimi Kartal Tibet'in yönettiği ve TGRT ekranlarında yayınlanan Karate Can dizisi oldu. Mola 2002 yılında Unutma Beni ve 2003 yılında ise Sultan Makamı dizilerinde rol aldı. 2004 yılında BKM kadrosuna katılan Ezgi Mola 2005 yılında çekilen Organize İşler filminde yer aldı ve bu proje Mola'nın ilk sinema deneyimi oldu. Ezgi Mola oyuculuk kariyeri boyunca birçok dizi ve sinema filminde çeşitli rollerde yer aldı. Mola, 2006 yılında Türkan Şoray ve Uğur Yücel'le birlikte rol aldığı Hayatımın Kadınısın filmindeki oyunculuğuyla Sadri Alışık Ödülleri kapsamında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu.

03-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar