Ünlü Oyuncu Gupse Özay Bebek Bekliyor

Ünlü Oyuncu Gupse Özay Bebek Bekliyor
Deliha Filminde tanışarak aşık olan ve daha sonra 2020 yılında dünya evine giren Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebek bekledikleri öğrenildi.

Ünlüler dünyasının en gözde konularından olan evlilik ve bebek bekleme olayları magazin basını ve sosyal medyada hemen her zaman kendisine yer buluyor. Sık sık bebek haberleriyle gündeme gelen ünlülere bugünlerde bir yenisi daha eklendi. 2020 yılında yaklaşık 6 yıl süren bir birliktelikten sonra nikah masasına oturarak dünya evine giren ünlü oyuncular Gupse Özay ve Barış Arduç’un bir bebekleri olacağı haberleri bugün magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Sette tanıştıktan sonra uzun bir birliktelik sonrası dünya evine giren çiftin dünyaya gelecek bebekleri çiftin sevenlerini mutlu ederken her iki oyuncuya da her kesimden tebrik mesajları yağdı. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Gupse Özay hakkında daha önceden de bebek beklediğine dair haberler yayınlanmıştı.

Sette Tanıştılar

Ünlü iki oyuncu olan Gupze Özay ile Barış Arduç çifti birlikte rol aldıkları Deliha filmi setinde tanışarak bir aşka yelken açmışlar ve birlikteliğe başlamışlardı. yaklaşık 6 yıl gibi uzun bir birliktelik sonrası 2020 yılında Çeşme’de nikah masasına oturan ve dünya evine giren çiftin geçtiğimiz dönemlerde bebek beklediklerine dair haberleri çıkmış ancak bunlar iddiada kalmıştı. Ancak bugün yine sosyal medyada yer alan bir haber ünlü çiftin bebek beklediğini ortaya çıkardı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Gupse Özay’ın yaklaşık 6 aylık hamile olduğunu yazdı ve paylaşımında “buradan güzel bir haber veriyorum Teyze oluyorum. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile ve çok iyiler” ifadelerini kullandı. Gupse Özay’da bu paylaşımı alıntılayarak “teşekkürler” notunu düştü. Bu paylaşımın ardından Gupse Özay ve barış Arduç çiftine tebrik mesajları yağdı.

Gupse Özay Kimdir?

Ünlü ve başarılı oyuncu Gupse Özay 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olan Gupse Özay ilk olarak Yalan dünya dizisi ile kamera önünde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Gupse Özay, Yalan Dünya, Deliha, Ters Yüz, Küçük Esnaf, Görümce, Tatlım Tatlım, Deliha 2, Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda yer almıştır.

24-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar