Merve Boluğur'dan Müjdeli Haber!

Merve Boluğur'dan Müjdeli Haber!
Magazin dünyasında hemen her gün haberi çıkan ünlü isim Merve Boluğur müzisyen sevgilisi Mert Aydın’dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı.

Magazin basınının ve sosyal medyanın en çok haberi yapılan ünlü isimlerinden biri olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur gün geçmiyor ki yeni bir haberle gündemde yer almasın. Hemen her gün haberleri çıkan ünlü isim bu kez bir sürprizle magazin basınında gündem oldu. Bir süredir müzisyen sevgilisi Mert Aydın’la birlikte olan Merve Boluğur geçtiğimiz gün sevgilisinden sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Daha önce ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile evli olan ve boşanan Merve Boluğur bir süredir Mert Aydın ile birlikteydi. Ünlü ismin evlilik teklifi alması ve bu konuda yaptığı açıklamalar bir anda ünlü ismi bir kez daha gündeme taşıdı.

Tek Taş Dronla Geldi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde bir mekanda sevgilisi Mert Aydın’dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Bir süredir birlikte olan çift bir mekanda yemek yerken Mert Aydın Merve Boluğur’a evlilik teklifinde bulunda. Evlilik teklifi için tektaş yüzüğü dronla Merve Boluğur’a veren Mert Aydın’ın bu hareketi ünlü isim büyük sürpriz oldu. Merve Boluğur yaptığı açıklamada “çok şaşkınım. Bana şu an rüya gibi geliyor. İlişkinin daha çok başındayız. Bu kadar kısa sürede sağlam ilerlemek beni çok mutlu etti. Drone yaklaşınca ben anlamadım. Bir anda bir şeyler olmaya başladı. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Ünlü isim yapılan evlilik teklifine ise “sonsuza kadar evet” şeklinde cevap verdi.

Yakında Düğün Var

Drone ile gerçekleştirdiği evlilik teklifine evet cevabını alan müzisyen Mert aydın ise çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Merve Boluğur ile yakında evleneceklerini açıklayan mert Aydın açıklam açıklamasında “çok mutluyum. Bunu Merve ile birlikte yaşadığım için daha çok mutluyum. Mekanın alt katının sadece bize özel olmasını istedim. Bu anı sade baş başa yaşamayı tercih ettim. Bize özel bir an oldu. Düğünümüz de en yakın zamanda olacak” ifadelerini kullandı. Oldukça mutlu ve heyecanlı olan çift düğün yerini soran muhabirlere “bizim için sevgi ve saygı önemli. Bu temel üzerinde yürüdükten sonra bizim için yerin pek önemi yok” şeklinde cevap verdi. Ünlü isim Merve Boluğur sosyal medya hesabından evlenme teklifi aldığı anları yayınladı ve paylaşımında “I said yes (evet dedim) kocam” ifadelerini kullandı. Merve Boluğur’un sevenleri ve takipçileri bu paylaşım ve haberler üzerine ünlü ismi tebrik yağmuruna tuttu.

05-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar