Ünlü Oyuncu Hazal Türesan Ameliyat Oldu

Ünlü Oyuncu Hazal Türesan Ameliyat Oldu
Mucize Doktor’da canlandırdığı Beliz karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı ve güzel oyuncu Hazal Türesan ameliyat oldu.

Son olarak Yalancı dizisi ile ekrana gelen ancak asıl büyük çıkışını Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve iki sezon süren Mucize Doktor ile yapan genç ve güzel oyuncu Hazal Türesan’dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan genç ve güzel oyuncu Hazal Türesan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ameliyat olduğunu duyurdu. Magazin basını ve sosyal medyada bir anda haber olan ev gündemin ilk sıralarına yükselen ünlü ismin bu paylaşımı sonrası Hazal Türesen’ın sevenleri ünlü ismin neden ameliyat olduğu ve sağlık durumu hakkında araştırma yapmaya başladı. Bizde ünlü ve güzel oyuncunun neden ameliyat olduğunu ve şu anki sağlık durumunun nasıl olduğunu sevenleri için araştırdık.

Ses Tellerinden Ameliyat Oldu

Mucize Doktor’daki Beliz karakteriyle gönüllerde taht kuran ve bu projenin bitmesiyle birlikte başka yapımlarda yer alan genç ve güzel oyuncu Hazal Türesan geçtiğimiz gün ses tellerinden ameliyat oldu. Genç oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bunu takipçileri ve sevenleriyle paylaştı. Bir süredir ses tellerinden dolayı rahatsızlık yaşayan Hazal Türesan geçtiğimiz Cumartesi akşamı ameliyat masasına yattı. Ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini yine sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Hazal Türesan paylaşımında “dün canım doktorum mucize insanım ses tellerimden ameliyat etti beni. Şimdi bir hafta sessizlik” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından ünlü isme pek çok seveni ve ünlü isim geçmiş olsun mesajlarında bulundu. Ünlü ismin durumunun iyi olduğu ve hastanede dinlendiği öğrenildi.

Hazal Türesan Kimdir?

Son dönemin başarılı ve genç oyuncularından Hazal Türesan 7 Mayıs 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olan Hazal Türesan daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun ilk rol aldığı yapım Unutma Beni adlı dizidir. Hazal Türesan daha sonra Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla, Deniz Yıldızı, Ufak Tefek Cinayetler, Yaşamayanlar, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Fazilet Hanım ve Kızları, Mucize Doktor, Sol Şerit, Atiye, Fatma ve Yalancı adlı yapımlarda yer almıştır.

25-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar