Ünlü rapçi Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti

Ünlü rapçi Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti
Beta mahlasıyla tanınan 32 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, bugün sabah saatlerinde 8. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Rap müzik dinleyicileri tarafından yakından tanınan Beta mahlaslı Berk Bayındır hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Ünlü rapçi Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti

Bugün sabah saat 08:00 sularında Kağıthane'nin Gültepe Talatpaşa Caddesi'ndeki rezidans dairesinde bulunan Beta Berk Bayındır, nedeni henüz saptanamayan bir nedenden dolayı 8. kattaki evinin camından düştü. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ünlü rapçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Berk Bayındır'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay meydana gelirken Berk Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Ener'in de evde bulunduğu aktarıldı. Simla Ener, olayın hemen ardından "Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum" şeklinde konuştu. Ölüm haberini alarak olay yerine gelenBerk Bayındır'ın babası Nezih Bayındır ise "Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi" ifadelerini kullandı.

Beta Berk Bayındır'ın ölüm haberini veren isim meslektaşı ve arkadaşı Server Uraz oldu. Server Uraz, "Canım kardeşim Beta Berk Bayındır’ı bu sabah kaybettik. İçimiz yanıyor, bu süreçte bizlere ve ailesine anlayış gösterip aramazsanız sevinirim. Onu son kez uğurlamak isteyenler için cenaze bilgileri belli olduğunda bilgilendireceğim." ifadelerini kullandı.

Beta Berk Bayındır kimdir?

9 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlarından itibaren rap müziğe ilgi duyan Berk Bayındır, 2000'li yıllarda Beta mahlasıyla underground olarak Bayındır Müzikhane, C7 ve Adalet isimli demo kayıtlarını internette yayınladı. 2004 yılında ilk underground albümü olan A2BT'yi yayınladı. 2005 yılında ikinci underground albümü Cümle Alem'i yayınladı. Çok geçmeden adını duyurmaya başladı ve kendisine bir dinleyici kitlesi edinmeyi başardı. Gerçek anlamda çıkışını 2008 yılında Pişti albümüyle beraber yaptı. 2009 yılında Dokuz isimli albümünü çıkardı. 2011 yılında Kulak isimli albümünü çıkardı. Son yıllarda daha çok single çalışamalarını hayranlarıyla paylaştı. Son olarak 2019 yılında Otuz isimli single parçasını yayınladı. Ayrıca tüm Türkiye'de oldukça ses getiren Susamam isimli şarkıyı seslendiren rapçilerden birisi de Beta'ydı.

25-04-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar