Ünlü oyuncu Johnny Depp davasında karar çıktı

Ünlü oyuncu Johnny Depp davasında karar çıktı
Ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında süren davada karar çıktı. Tüm dünyanın izlediği davada 15 milyon tazminata hükmedildi.

Johnny Depp hayranları başta olmak üzere tüm dünyanın izlediği Johnny Depp- Amber Heard davasında merakla beklenen karar açıklandı. Tüm dünyanın duruşmalarına tanıklık ettiği ünlü eski çiftin davasında kazanan Johnny Depp oldu. Johnny Depp ve hayranlarını sevindiren karar sonucunda Amber Heard'ın 15 milyon tazminat ödemesine hükmedildi. Mahkeme Amber Herad'ın kötülük niyetiyle hareket ettiğini belirterek kararını açıkladı. Dünyaca ünlü bir aktör olan Johnny Depp, merakla beklenen davanın kazananı oldu.

Johnny Depp Amber Heard davasında sona gelindi

Ünlü aktör Johnny Depp ve eski eşi arasında yaşanan problem yargıya taşınmıştı. Amber Heard boşandıktan sonra Johnny Depp hakkınd bir yazı yazarak, "Aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirmişti. Washington Post gazetesinde 2018 yılında yayınlanan bu yazının ardından Johnny Depp Amber Heard'a kişilik haklarını zedelediği gerekçesiyle 50 milyon dolarlık dava açmıştı. Bu hamleye karşılık olarak Amber Heard'ın avukatları da Johnny Depp'e 100 milyon dolarlık bir dava açtı. Ünlü çiftin davası 2018 yılından beri devam ederken son 6 haftadır ülke gündemine oturan bir davaya dönüşmüştü. Tarafların iddia ve savunmaları tüm ülke tarafından canlı yayında izlendi. Merakla beklenen davanın kazananı ise Johnny Depp oldu.

Amber Heard Johnny Depp'e 15 milyon dolar ödeyecek

ABD'de Virginia FairFox'ta bir yerel mahkemede görülen davada jüri son kararını verdi. Johnny Depp 2016 yılında ayrıldığı eşi Amber Heard karşısında haklı görüldü. Mahkemenin 7 kişilik jüri heyeti Johnny Depp'i haklı buldu. Verilen karara göre Amber Heard Johnny Depp'e 15 milyon dolar ödeyecek. Washington Post gazetesinde çıkan yazıyla başlayan dava yaklaşık 4 yıl sürdü. Amber Heard, Johnny Depp'in kendisine defalarca cinsel saldırıda bulunduğunu ve şiddet uyguladığını iddia etmişti. Bu iddiaları kabul etmeyen Johnny Depp Heard'ın kendisine fiziksel saldırıda bulunduğunu söyledi. Johnny Depp hayranlarının salonu doldurduğu mahkemede karar verildi ve Johnny Depp alkışlarla karşılandı.

02-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar