Bir Zamanlar Çukurova’nın Hakan Gümüşoğlu’su ‘İbrahim Çelikkol’ Diziden Ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Hakan Gümüşoğlu’su ‘İbrahim Çelikkol’ Diziden Ayrılıyor!
Atv’nin 4 sezondur ekranlara gelen sevilen yapımı Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu Hakan Gümüşoğlunu canlandıran İbrahim Çelikkol diziye veda ediyor

Tims&B Productions’un yapımını, Timur Savcı, Burak Sağyaşar, Burak Topuzlu ve Turan Bayat’ın yapımcılığını üstlendiği Atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da bu akşam ekranlara gelen yeni bölümde bir veda yaşanacak. Dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol diziden ayrılacak. Çekimlerinin Adana’da gerçekleştiği ilgiyle izlenen dizi Bir Zamanlar Çukurova 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara gelmiş, ilk bölümünden bu yana büyük bir beğeni toplayan dizi Perşembe günleri saat 20.00 de Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Faruk Teber, Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın’ın oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan kelame alıyor. Aşk, dram, aksiyon ve tarihi türündeki Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu akşam yayınlanacak bölümünde büyük hüzün yaşanacak. Dizinin beğenilen oyuncusu diziye veda edecek. Hakan Gümüşoğlu ölüyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinden İbrahim Çelikkol ayrıldı mı? İşte merak edilenler…

Bir Zamanlar Çukurova Hakan Gümüşoğlu Öldü Mü?

İlk bölümü 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan başarılı dizi Biz Zamanlar Çukurova, 4. Sezonunda 16 Haziran 2022 tarihinde yayımlanacak olan 141. bölümü ile final yaparak sona erecektir. Dizinin başrollerini Hilal Altınbilek (Züleyha Gümüşoğlu), İbrahim Çelikkol (Hakan Gümüşoğlu), Furkan Palalı (Fikret Fekeli /Yaman) ve Hülya Darcan (Lütfiye Duman) paylaşıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2 Haziran Perşembe akşamı 139. Bölümü ile ekranlara gelecek. Finaline 2 bölüm kala dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Hakan Gümüşoğlu Ölerek diziye veda edecek.

 

Züleyha, kendisini vurmak için gelen Betül’ün kurşunlarından son anda kurtulur. Betül ve Şermin’i ters köşeye yatırmak üzere Züleyha, kendisine kurulan tuzağı görerek Çolak’la işbirliği yapmaya karar verir. Gizlice Abdülkadir’i kaçırmak için çalışan Hakan, Züleyha’nın durumu öğrenmesi ile çiftin arasında aşılmaz bir duvar örülür!

Züleyha, Betül ve Şermin’i rezil eden Çolak’la birlikte kurdukları oyunun ardından, Züleyha, Hakan’ın kendisiyle vedalaşmak üzere gelişi ile şoke olur. Tam o sırada Betül’ün Züleyha’dan intikam almak üzere konağa gelip sıktığı kurşun Züleyha’nın önüne atlayan Hakan’a isabet eder!


Hakan o kurşunla olduğu yere yayılan Hakan, acilen hastaneye kaldırılır, Dr.ların müdahalesine rağmen Hakan kurtarılamaz ve ölür. 139. Bölüm fragmanına da yansıyan o görüntülerde Dr.un ‘’Hastayı kaybettik, ölüm saati…’’ dediği anlar diziye damga vuruyor.

 

İbrahim Çelikkol Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrıldı Mı?

2 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol diziye veda edecek. Başarılı yapım bu yıl 4. Sezonu ile ekranlara geliyor. Bu sezon final yapması planlanan dizinin başrollerinden başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol final bölümünü göremeden diziden ayrılacak.  

02-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar