Ah Nerede Dizisinde Deprem! 4 Oyuncu Ayrıldı

Ah Nerede Dizisinde Deprem! 4 Oyuncu Ayrıldı
10. Ev tarafından Ah Nerede Filminden uyarlanan Ah Nerede dizisinde son anda kadroda yer alan dört oyuncu yapımcı kararıyla kadrodan çıkarıldı.

Dizi sektöründe büyük merakla beklenen ve Türk Sinemasının en çok sevilen ve en çok yayınlanan filmlerinden biri olan Ah Nerede filminden uyarlanan Ah Nerede dizisi ile ilgili şok bir son dakika gelişmesi yaşandı. Onuncu Ev tarafından diziye uyarlanan Ah Nerede dizisinin çekimleri devam ederken kadroda yer alan oyunculardan dördünün diziden ayrıldıkları haberi bir anda bütün gözleri bu diziye çevirdi. Heyecanla beklenen ve yaz sezonuna damgasını vurması ve hatta eylül yayın döneminde de devam etmesi beklenen Star Tv’nin yeni dizisi Ah Nerede’nin en geç haziran ayı ortasında yayına başlaması planlanıyordu. Tarık Akan yerine Oktay Çubuk’un, Gülşen Bubikoğlu yerine de Nil Keser’in rol aldığı dizide yalanılan bu ayrılığın sebebinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Yapımcı Kararıyla Dört Oyuncu Ayrıldı

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz aylarına damgasını vurması beklenen Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu ve Hulusi Kentmen’in rol aldığı Ah Nerede Filminin dizi uyarlaması olan Ah Nerede dizisinde henüz dizi yayına başlamadan dört oyuncu ile yollar ayrıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapımcı kararıyla dizinin oyuncu kadrosundan çıkarılan Mert Carim, Bala Atabek, Berfe Sancak ve Melis Özçimen’in neden dizinin kadrosundan çıkarıldıklarına dair bir bilgi ise henüz edinilemedi. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan dizinin çok yakında ekrana gelmesi bekleniyordu. Ayrılan bu dört oyuncunun yerine hangi oyuncuların diziye dahil olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Ah Nerede Dizisi Oyuncuları

Onuncu Ev tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan uyarlama dizi Ah Nerede kadrosunda birbirinden yetenekli ve genç oyuncular yer alıyor. Dizinin özellikle merak edilen oyuncuları ise Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun yerine oynayacak isimler oldu. Dizide yer alacak isimler arasında

-          Oktay Çubuk (Ferit)

-          Nil Keser (Zehra)

-          Tarık Papuçcuoğlu

-          Ayşe Kökçü

-          Korhan Herduran

-          Batuhan Sert

-          Asena Keskinci

-          Derya Alabora

-          Ahsen Türkyılmaz yer alıyor.

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak dizi Bülent İşbilen tarafından yönetilirken senaryosu ise Kübra Sülün ve Meryem Demirli tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yaz aylarında ekrana gelmesi bekleniyor.

02-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar