Ünlü Oyuncu Nehir Erdoğan’ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Nehir Erdoğan’ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Genç ve başarılı oyunculardan ünlü isim Nehir Erdoğan’ın Benim Adım Melek’ten sonra rol alacağı dizi belli oldu. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ile partner oldu.

Son olarak iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizide kadın başrol olarak oynayan ve dizide çocukları için her fedakarlığı göze alan bir anneyi canlandıran başarılı oyuncu Nehir Erdoğan’ın yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu. Seyirci tarafından sevilen ve dizi ve sinema filmlerinde en çok yer alan oyunculardan olan Nehir Erdoğan başrol oynadığı Benim Adım Melek dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilmiş tatil yapıp dinlenirken aynı zamanda da teklifleri değerlendirmişti. Bu dönemin ardından başarılı oyuncu sonunda kendisi için en doğru yapım olarak gördüğü 03 Medya’nın yeni dizisi Suçlu’da karar kıldı.

Erkan Petekyaya & Nehir Erdoğan

İki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizide Melek karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nehir Erdoğan yeni yayın döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve 03 Medya tarafından hazırlanacak Suçlu adlı dizide rol alacak. Başarılı oyuncu Nehir Erdoğan Suçlu dizisinde yine kendisi gibi başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile partner olacak. Geçtiğimiz günlerde Erkan Petekkaya ile anlaşamaya varan 03 Medya, kadın başrol olarak da Nehir Erdoğan’la anlaştı. Dizinin cast çalışmalarının ardından sete çıkacağı ve yeni yayın döneminde Star tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Nehir Erdoğan Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Nehir Erdoğan 16 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim oyuncu olamaya karar vermiştir. Oyunculuk için gerekli eğitimleri alan güzel oyuncu daha sonra televizyonlarda yayınlanan dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başlamıştır. Nehir Erdoğan ilk olarak kamera karşısına Koçum Benim adlı yapımla geçen oyuncu bu güne kadar pek çok projede yer almıştır. Nehir Erdoğan’ın rol aldığı projeler arasında Koçum Benim, Hababam Sınıfı Merhaba, Estağfurullah Yokuşu, Yabancı Damat, Okul, Tatlı Bela Fadime, Ay Işığı, Meleğin Sırları, Aşk Bir hayal, Son, Kod Adı Rekasiyon, Çi, İkizler Memo Can ve Benim Adım Melek bulunmaktadır.

01-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar