Gönül Dağı’nın Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Gönül Dağı’nın Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarının cumartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 2. Sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezon ilk bölümü 11 Eylül Cumartesi ekrana gelecek.

Televizyon seyircisinin heyecanla beklediği yeni yayın dönemi başlıyor. Televizyon kanalları yeni dizilerinin ya da sezon arası veren dizilerinin yeni bölümlerinin yayın tarihlerini açıklamaya başladı. Eylül ayının ilk haftası itibariyle sezon arası veren dizilerden bazıları yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanırken TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan ve Anadolu’da bir Bozkır hikayesi sloganıyla seyirciyle buluşan sevilen dizi Gönül Dağı’nın da yeni bölümünün yayın tarihi belli oldu. Köprü Film tarafından hazırlanan ve geçen sezon Cumartesi akşamları ekrana gelen ve reytinglerde gün birincisi olmayı başaran dizinin yeni yayın günüde yine cumartesi olarak duyuruldu. Eskişehir Sivrihisar’da çekilen dizinin yeni bölüm çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamış ve seyirci de yeni bölümün yayın tarihini merakla beklemeye başlamıştı. TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 2. Sezonunun ilk bölümü olan 31.bölümünün tarihi ise 11 Eylül Cumartesi olarak duyuruldu.

Gönül Dağı Kaldığı Yerden Devam

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yeni yayın dönemini 11 Eylül Cumartesi akşamı açıyor. Geçen sezonun en flaş yapımlarından olan ve beklenmeyen bir reytingle gün birincisi olmayı başaran Gönül Dağı yeni yayın döneminde de TRT 1’in iddialı yapımlarından olacak. Dizi Anadolu’da bozkırda bir kasabada yaşayan insanların hayatını ele alıyor. Üç samimi gencin hayata dahil olmak için verdiği mücadeleyi ve samimiyetlerini, aşklarını, acılarını, umutlarını anlatan dizi Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 30. bölümde sezon arası vermişti. Dizi geçtiğimiz günlerde çekimlere başlamıştı. İstanbul’da başlayan çekimlerin yeniden Eskişehir Sivrihisar’da devam ettiği öğrenildi.

Yeni Sezon Yeni Sürprizler

Gönül dağı TRT 1 ekranlarında yeni sezona hazırlanırken yayın tarihi olan 11 Eylül’den itibaren her hafta seyirciye yine samimi insanların samimi hikayelerini anlatacak. Bu sezon kadrosuna usta oyuncu Serkan Kuru’yu dahil eden dizide Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi oyuncular yer alıyor. Serkan Kuru’nun doktor olarak dahil olduğu dizide her bölümde yine farklı bir karakterin hikayesine odaklanılacak. Dizi her zaman olduğu gibi yine kavgadan, çatışmadan, silahtan uzak durarak, hoşgörü, saygı, sevgi, geleneksel değerlere atıflarda bulunacak. Gönül Dağı 2. sezonu 11 Eylül Cumartesi akşamı 31. Bölümüyle başlatıyor.

01-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar