Ferhan Şensoy Torununu Göremedi

Ferhan Şensoy Torununu Göremedi
Dün hayata vedaa eden ünlü sanatçı Ferhan Şensoy’a ait duyanları derinden üzen bir detay ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun bir torunu olacağı ve doğuma sayılı günler kaldığı öğrenildi.

Dün 70 yaşında hayata veda eden Türk Tiyatrosu’nun ünlü oyuncusu ve usta sanatçısı Ferhan Şensoy 2 Eylül Perşembe günü öğlen İstanbul Teşvikiye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Ünlü isim için ayrıca yine Perşembe günü bir cenaze töreni düzenlenecek. Kalp damar ve solunum sorunları sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden ünlü sanatçının hayatını kaybetmesinin ardından pek çok ünlü isim ve seveni ise büyük üzüntü içine girdiler. Tabi bu üzüntüyü en derinden yaşayanlar ise ünlü ismin kızları Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy ve boşandığı eşi Derya Baykal oldu. Usta ismin ailesi sosyal medya hesaplarından acılarını ve Ferhan Şensoy’a duydukları sevgiyi belirtirken bugün üzücü bir detay magazin basınında yer aldı. 70 yaşında hayata veda eden usta ismin bu günlerde dede olmak için gün saydığı ve bunun heyecanını yaşadığı öğrenildi.

Müjgan Ferhan Şensoy 9 Aylık Hamile

Dün 70 yaşında hayata veda eden Türk Tiyatrosu’nun usta oyuncusu sanatçı Ferhan Şensoy’a ait bir detay bugün magazin basınında yer aldı. Duyanları ve okuyanları üzüntüye boğan detay usta sanatçının büyük özlemlerinden birini ortaya çıkardı. 70 yaşında son nefesini veren ünlü ismin dede olmak için gün saydığı ve oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Müzisyen Cem Öğet ile evli olan ve dokuz aylık hamile olan Müjgan Ferhan Şensoy’un bir kız bebek dünyaya getirmek için gün saydığı öğrenildi. Ferhan Şensoy’un da büyük özlemi olan bu bebek için usta ismin oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Dünyaya gelecek torununu göremeden hayata veda eden ünlü ismin bu büyü hasreti bugün magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Doğuma sayılı günler kala babasını kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy’un da üzgün olduğu öğrenildi. Müjgan Ferhan Şensoy babasını kaybetmesi dolayısıyla dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “babam uçtu göklere “ ifadelerini kullanmıştı.

Dedesi Pera Bebeği Göremedi

Müzisyen Cem Öğet ile evli olan Müjgan Ferhan Şensoy 9 aylık hamile ve bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Bir kız bebek dünyaya getirecek olan Müjgan Ferhan Şensoy’un bebeğinin adının Pera olacağı öğrenildi. Ferhan Şensoy’un kızı Müjgan Ferhan Şensoy yaptığı bir açıklamada dünyaya gelecek kız bebeğine neden Pera adını verdiklerini açıklamıştı. Müjgan Ferhan Şensoy “Cem ile konuştuğumuz bir şeydi. Bir kızımız olursa adı Pera olsun dedik. İkimizin hem ayrı ayrı hem de kesişen hayatlarının ev sahibiydi Pera. Aradan geçen yıllar içinde tatlı Pera kızlar çıktı karşımıza, çoğu zaman birbirimize çaktırmadan içimizden aynı şeyleri geçirdik sanırım. Bebeğimizin kız olduğunu öğrendiğimiz doktor kontrolünde birbirimize baktık, Cem kulağıma eğilip Pera geliyor dedi” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy’un da torununu heyecanla beklediği öğrenildi.

02-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar