Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’nın Acı Günü

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca’nın Acı Günü
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan usta oyuncu Oktay Kaynarca amcasını kaybetti. Ünlü oyuncu duygusal bir paylaşım yaptı.

Son günlerde pek çok ünlü isim ya da bir yakını hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ay Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesi magazin dünyasında geniş şekilde yer bulmuştu. Bu olaydan sonra yine peş peşe pek çok ünlü ismin yakını hayata veda etti. Şarkıcı Yonca Evcimik annesi Kadriye Evcimik’i, oyuncu Ayça Damgacı babası İsmet Damgacı’yı kaybetti yakın zamanda ve daha pek çokları bu kaybı yaşadı. Bugün de bu acı kaybı yaşayanların arasına ünlü ve usta oyuncu Oktay kaynarca katıldı. Atv’de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır karakterini canlandıran ünlü isim Oktay Kaynarca ne yazık ki bugün amcası Murat Yılmaz’ı kaybetti. Bu acı kaybı sosyal medya hesabından yaptığı bir veda paylaşımıyla sevenleriyle paylaşan Oktay Kaynarca’nın oldukçacılı ve üzgün olduğu öğrenildi.

Oktay Kaynarca Amcası Murat Yılmaz’ı Kaybetti

Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ve canlandırdığı Hızır karakteriyle seyircinin huzuruna çıkan usta oyuncu Oktay kaynarca bugün büyük bir acıyla yüzleşti. Daha önceden de pek çok yakınını kaybeden ünlü isim bugün amcası Murat Yılmaz’ı kaybetti. Çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Murat Yılmaz’ın ardından usta oyuncunun büyük bir acı yaşadığı öğrenildi. 60 yaşında hayata veda eden Murat Yılmaz’ın ölüm haberiyle adeta yıkılan Oktay Kaynarca’yı bu acılı gününde sevenleri ve dostları ile ünlü isimler yalnız bırakmadı. Oktay Kaynarca’nın sosyal medya hesabından paylaşımının ardından pek çok isim ünlü oyuncuya taziye ve başsağlığı mesajlarını iletti. Ünlü ismin amcası Murat Yılmaz’ın bugün Üsküdar Şakirin Camiiinde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığında defnedildiği öğrenildi.

Biliyorduk Bunun Olacağını

Ünlü ismi bu zor anında sevenleri yalnız bırakmazken Oktay Kaynarca’nın konuşmakta zorlandığı gözlendi. Ünlü isim yaptığı açıklamada “biliyorduk bunların olacağını. Ama insan yaşayınca daha farklı hissediyor” ifadelerini kullandı. Yine Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “Uğurlar olsun amcam, abim, beraber büyüdüğüm, çocukluğumuzu saklayan, koruyan, gözeten, yolculuğumun omuzdaşı, son büyüğüm. Allah mekanını cennet etsin” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü ismin amcasına Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

08-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar