Eşinden Kibariye’ye Uyarı

Eşinden Kibariye’ye Uyarı
Kuşadası’nda bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Kibariye’nin eteğinin sahnede rüzgarın etkisiyle uçuşması üzerine eşi Ali Küçükbalçık eşi için ilginç bir önlem aldı

Magazin dünyasında ünlülerle ilgili hemen her konu, her olay, her an haber olabiliyor. Bazen de bu haberi ünlüler kendileri veriyor muhabirlere. Bugünlerde müzik sektörü yeniden canlanmaya başladı. Pandemi süreciyle birlikte adeta ölü bir sektör olan müzik piyasası yeniden hareketli günler yaşıyor. Hemen hemen her şarkıcı yurdun bir yerinde değişik bir vesileyle sahne alıyor ve sevenlerine şarkılarını söylüyor. Daha çok güney sahillerinde ise şarkıcılar otellerle anlaşmalı olarak sahne alıyorlar ve sevenleriyle buluşuyorlar. Bu günlerde güney sahillerinde hemen her otel bir şarkıcıyla anlaşmış durumda. Kibariye’de bu şarkıcılardan biri ve ünlü şarkıcı Kuşadası’nda bir otelde sahne alıyor. Geçtiğimiz akşam yine sahnede olan Kibariye ne yazık ki rüzgarın azizliğine uğradı ve eteği rüzgarın etkisiyle uçuştu. Bunun üzerine Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık devreye girdi ve eşine müdahale etti.

Masa Örtüsü Bağladı

Kibariye Kuşadası’nda bir otelde sahne alarak sevenleriyle buluşuyor ve sevenlerine doyumsuz anlar yaşatıyor. Güney bölgesinde sert esen rüzgar açık havada sahne alan Kibariye’yi de zor durumda bıraktı ve zaman zaman sahne elbisesi rüzgarın etkisiyle uçuştu. Bu anlarda eliyle eteğini düzeltmeye çalışan Kibariye’nin eşinden beklenmedik bir müdahale geldi. Kibariye’nin eteğinin uçuştuğunu gören eşi Ali Küçükbalçık bu durumdan rahatsız oldu ve rüzgar sebebiyle zor anlar yaşayan ve eteği devamlı uçuşan Kibariye için değişik ve magazin basınında gündem olacak bir çözüm budu. Ali Küçükbalçık rüzgarda eteği uçuşan eşi Kibariye’nin eteğinin açılmaması için beline masa örtüsü bağlattı. Seyircinin de şaşırdığı bu anlar sonrasında Kibariye verdiği konsere ve şarkılarına belinde masa örtüsüyle devam etti.  

Evimizde Hallediyoruz

Öbür taraftan geçtiğimiz günlerde yine güney sahillerinde Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık bir otelde bir kadınla el ele görüntülenmiş ve bu durum Kibariye’ye sorulmuştu. Konser öncesi bu durum hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı Kibariye “bu bizim sorunumuz. Biz evimizde hallediyoruz. Ben onu çok seviyorum, oda beni çok seviyor. Birbirimizle çok güzel zaman geçiyoruz. Kıskananlar çatlasın. Ben ciddi olmayan bir şeyi kafaya takmam, biz iyiyiz evde. Kimse için yuvamı dağıtmam ben” ifadelerini kullandı.

08-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar