Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisi için yardım çağrısı yaptı!

Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisi için yardım çağrısı yaptı!
Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisi için yardım çağrısı yaptı! Haluk Levent kendisi için yardım istedi. Haluk Levent yardım çağrısı

Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisi için yardım çağrısı yaptı! Haluk Levent kendisi için yardım istedi. Haluk Levent yardım çağrısı. Haluk Levent yardım derneği. Haluk Levent Manavgat yardımı. Haluk Levent sosyal medya hesabı. AHBAP Derneği kimindir? Haluk Levent, yardım hesabı. Haluk Levent'in hastalığı ne?

Yaptığı yardımlar ile sıkça kendinden söz ettiren Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde ülkede yaşanan orman yangınları ile mücadele de yaptığı yardımlar ile gündeme gelmişti. ürkiye'nin bir çok noktasında meydana gelen orman yangınları ile mücadele de ön saflarda yer alan Haluk Levent, toladığı yardımlar ile afetzedeleri ve hayvanları yalnız bırakmadı. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ekibi ile birlikte orman yangınlarının sürdüğü yerde bulunan Haluk Levent, bu seferde kendisi için yardım çağrısı yaptı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisi için yardım çağrısı yaptı!

Yaptığı sosyal yardımlar ile birlikte ülkede sıkça adındn söz ettiren Haluk Levent, ülkede yaşanan orman yangınları için toplanan yardım paraları ile birlikte helikopter kiralayarak uçak söndürme işlemlerine yardımcı olmuştu. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan ünlü isim Haluk Levent, bu sefer kendisi için yardım çağrısı yaptı. 'Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi' sözleri ile paylaşım yapan ünlü isim, kollarında ve ayak diz kapaklarında oluşan egzama-sedef gibi bir saplık probleminin olduğunu belirtti.

'Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek.' sözleri ile paylaşım yapan Haluk Levent, yaşadığı sağlık problemi için yardım istedi.

Haluk Levent kimdir?

26 Kasım 1968 yılında dünyaya gelen Haluk Levent, Adana doğumludur. Müzik hayatına barlarda giriş yapan Haluk Levent, bir çok başarılı albüme imza atmıştır. 2017 yılında ise AHBAP isimli derneği kurarak sosyal yardım alanında öğrenci bursu, medikal malzemeler, kan ve kök hücre kampanyası, eğitim faaliyeti gibi daha bir çok konuda iş birliği sağlamaktadır. 

08-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar