Tuvana Türkay Kağıt Ev Dizisindeki Karakterini Anlattı

Tuvana Türkay Kağıt Ev Dizisindeki Karakterini Anlattı
Star Tv 19 Nisan pazartesi akşamı yeni dizisi Kağıt Ev’le seyirci karşısına çıkıyor. Dizide Azra karakterini canlandıran Tuvana Türkay karakterini ve diziyi anlattı.

Sezon sonu gelirken pek çok dizi ya final yapıyor ya da sezon finaline gidiyor. Bunların yerine ise daha şimdiden yeni diziler yayına girmek için gün sayıyor. Star Tv ekranlarında OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kağıt Ev dizisi de yeni başlayacak dizilerden biri. İddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla seyirci tarafından heyecanla beklenen dizi kanalın en güçlü yapımlarından biri olan sefirin Kızı’nın yerine ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi usta isimlerin yer aldığı dizide rol alan ve Azra karakterini canlandıracak olan güzel ve başarılı oyuncu Tuvana Türkay yeni dizisini ve karakterini anlattı.

Tuvana Türkay Kağıt Ev’i Anlattı

Star tv ekranlarında 19 Nisan pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kağıt Ev dizisinde Azra karakteriyle rol alacak olan güzel oyuncu Tuvana Türkay diziyle ilgili bilgiler verdi. Tuvana Türkay diziyle ilgili olarak “diziye evet dedirten çok faktör var. En güçlü faktör ise projenin şimdiye kadar izlediğim ve okuduğum projelerden farklı bir hikayeye sahip oluşu ve senaryosunun çok heyecanlı, akıcı bir dinamiğe sahip oluşu. Aynı zamanda ekipteki herkesin gözlerini ışıl ışıl parlatan bir inanca sahip olmaları bu faktörlerden. Senaryonun başarılı olmasının yanında kendilerine ve size inanan insanlarla çalışıyor olmanız işin tek lezzetli kısmı benim için” ifadelerini kullandı.

Azra (Tuvana Türkay) Kimdir?

Güzel oyuncu Tuvana Türkay canlandıracağı Azra karakterini ise şu “karakterim Azra İnce 30 yaşında ve psikolog. Aynı zamanda suç konularının araştırıldığı kendi ismini taşıyan bir programın hem araştırma departmanında hem de sunucusu. Azra çok güçlü ve cevval bir karakter. Monoton biri değil. Değişken bir ruh haline sahip. Fakat hedeflediği konularda kararlı, köşeleri olmayan keskin bir mizacı var. Azra’ya baktığımız zaman güçlü bir kadın görsek de içinde bir yerde sevilmeyi bekleyen kırgın bir çocuk var gibi. Bu karmaşık ruh hali onun davranışlarına ve kararlarına da sirayet ediyor” ifadelerini kullandı. Star Tv’nin yeni dizisi Kağıt Ev bu pazartesi günü saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana geliyor.

17-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar