Altan Erkekli Baht Zamanı Dizisi Kadrosunda

Altan Erkekli Baht Zamanı Dizisi Kadrosunda
Kanal D ekranlarında yaz sezonunda yayına girecek olan yeni dizi Baht zamanı yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna Altan Erkekli de dahil oldu.

Televizyon kanalları iyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha bitirmeye hazırlanıyor. Özellikle diziler yönünden değerlendirmelerin çok sıkı bir şekilde yapıldığı bu günlerde kanallar önümüzdeki sezonun hazırlıklarını da hızlandırmaya başladılar. Yaz sezonu için çalışmalara başlayan ve artık bu çalışmaları ete kemiğe büründürmeye başlayan yapım şirketleri de planladıkları dizile için cast görüşmelerine başladılar. Senaryo yazımı, ekip kurulması, mekan ve kostüm provaları derken zamanın hızla geçtiği düşünülürse kanallar yaz sezonu için yapımlarını ucu ucuna yetiştirecek gibi görünüyor. Pek çok yapımın final yapacağı ve hemen hemen bütün yapımlarında sezon finaline gireceği yaz sezonunda kanallar yayın akışındaki boşluğu yeni dizilerle doldurmaya başladılar bile. Drama yönünden seyirciye pek çok yapım sunan kanallardan biri olan Kanal D ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak yeni bir dizinin de hazırlıkları hızlandırıldı. Baht Zamanı adını taşıyan dizi için cast görüşmeleri başladı. Dizi birçok ünlü ismi kadrosunda buluşturacak gibi görünüyor.

Baht Zamanı Hazırlıkları Hızlandırdı

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayacak dizilerden biri olan ve ARC film tarafından hazırlıkları sürdürülen baht zamanı adlı dizi için hazırlıklar hızlandırıldı. Yapım şirketi dizinin oyuncu kadrosunu oluşturmak için harekete geçti ve bu konuda hızlı bir giriş yaptı. Dizi için şu ana kadar Alp Navruz ve Birand Tunca ile anlaşmaya varan Arc Film dizinin oyuncu kastı için usta bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı. Şirket usta oyuncu Altan Erkekli ile de her konuda anlaşarak Baht zamanı kadrosuna dahil etti. Usta oyuncunun dizide hangi karakterde rol alacağı henüz biliniyor ancak usta oyuncunun diziye bir derinlik ve kalite getireceği de kesin. Cast görüşmelerinin ise devam ettiği diziye yakında yeni oyuncularında katılması bekleniyor.

Baht Zamanı Konusu Ne, Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve ARC film tarafından hazırlanan Baht zamanı adlı dizinin konusu tam olarak belli değil. Ancak yaz sezonu için hazırlanan dizilerin çoğunluğunun romantik komedi türünde olduğu düşünüldüğünde Baht Zamanı’nın da bu türde olması bekleniyor. Ayrıca dizinin yayın tarihi için de Haziran ayı başının düşünüldüğü ve planlandığı öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ise usta yönetmen serdar Gözelekli üstlenmiş durumda.

17-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar