Ünlü Oyuncu Selen Seyven Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Selen Seyven Anne Oldu
Magazin basınında son zamanlarda ünlülerin dünyaya gelen bebekleriyle ilgili haberlere bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu Selen Seyven anne oldu.

Son günlerde peş peşe ünlü isimler anne oluyor. Geçtiğimiz gün anne olan Aslışah Alkoçlar’ın ardından bugünde başka bir ünlü ismin anne olduğu haberi magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında sessiz sedasız bir şekilde İzmir’de dünya evine giren ünlü ve güzel oyuncu Selen Seyven anne oldu ve ilk kez annelik heyecanını yaşadı. 36 yaşında olan ünlü ve güzel oyuncu geçen sene inşaat sektöründe çalışan Baran Yıldırım ile dünya evine girmişti. Beş aylık bir tanışıklığın ardından evlilik kararı alan çiftin dün ise sağlıklı bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Son olarak Avlu adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu annelik heyecanı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine duyurdu. Dünyaya gelen bebeklerine Marsel adını eren çiftin oldukça mutlu oldukları öğrenildi.

Marsel Bebek Hoş Geldi

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren ünlü oyuncu Selen Seyven ile Baran Yıldırım ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyorlar. Son olarak Avlu dizisinde rol alan ve burada Hayal karakterini canlandıran Selen Seyven bebeğinin dünyaya gelişini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Selen Seyven paylaşımında “oğlum Marsel” ifadelerini kullandı. Ünlü isim başka bir paylaşımında ise “anne baba oldu bu iki tip” ifadelerini kullandı. Dünyaya gelen bebeklerine Marsel adını veren çifte takipçilerinden binlerce beğeni ve tebrik mesajı geldi.

Selen Seyven Kimdir?

Son olarak Avlu dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Selen Seyven 2 Nisan 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan ünlü isim ilk kez Büyük Buluşma adlı diziyle ekranlarda yer almıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü ismin rol aldığı yapımlar arasında, Büyük Buluşma, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Genco, Dolu Dizgin Yıllar, Kapalıçarşı, Doktorlar, Leyla ile Mecnun, Avrupa Yakası, Sihirbazlık Okulunda Bir Türk, Hükümsüz, Acemi Müezzin, Aşk Olsun, Kocamın Ailesi, O Hayat Benim, Baş Belası ve Tatlı Bela, Abim,  adlı yapımlar bulunmaktadır.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar