Bergen Filmine Üç Ünlü İsim Katıldı

Bergen Filmine Üç Ünlü İsim Katıldı
Son zamanlarda peş peşe oyuncularla anlaşmaya varan ve merakla beklenmeye başlanan Bergen Filmi’nin castına yeni isimler eklendi.

Son zamanlarda hakkında pek çok yazı yazılan ve konuşulan yapımlardan biri Bergen Filmi. Bir zamanların ünlü şarkıcısı Acıların Kadını lakaplı Bergen’in hayatını anlatacak ve onun acı dolu yaşamı kadar şarkıları ve sahne hayatını yansıtacak film için uzun süredir hazırlıklar devam ediyor. Son olarak okuma provaları gerçekleşen film için bir süredir yoğun bir şekilde cast çalışması devam ediyordu ve sonunda filmin cast çalışması tamamlandı. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde Bergen karakterini güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırırken Bergen’i öldüren eşi Halis karakterini ise ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu oynayacak. Diğer karakterlerde de birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde ayrıca üç ünlü isim daha yer alacak. Filmde rol alacak olan üç ünlü isim Şebnem Sönmez, Suzan Kardeş ve Nurcan Eren oldu. Film için her şeyin tamam olduğu ve sete yakında çıkılacağı öğrenildi.

Bergen Filmi’ne Üç Ünlü İsim Dahil Oldu

Acıların Kadını Bergen filmi için hazırlıklarını tamamlayan yapımcılar sonunda cast çalışmasında sona yaklaştılar. Geçtiğimiz gün okuma provaları gerçekleştirilen Filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer aldı. Filmde Bergen’i Farah Zeynep Abdullah, eşi Halis’i Erdal Beşikçioğlu canlandırırken filmde rol alacak diğer isimler ise şunlar oldu, Tilbe Saran, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Damla Çerçişoğlu, Çağdaş Tekin, Nergis Öztürk ve Arif Pişkin. Filmde ayrıca üç ünlü isim Şebnem Sönmez, Suzan Kardeş ve Nurcan Eren’de yer alacak. Filmin çekimleri için yakında sete çıkılacak. Filmin yönetmenliğini ise Ceren Alper ile Mehmet Binay üstlenmiş durumda.

Şebnem Sönmez Kimdir?

Bergen Filminde rol alacağı öğrenilen ünlü oyuncu Şebnem Sönmez 5 Haziran 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu sinema filmi ve televizyon yapımında yer almıştır. Usta ismin rol aldığı başlıca yapımlar arasında

·         Vizontele

·         Abdülhamit Düşerken

·         Döngel Karhanesi

·         Beş Şehir

·         Aşk Tesadüfleri Sever

·         Bir Demet Tiyatro

·         Erkekler Ağlamaz

·         Elveda Rumeli

·         Güneş Yanıkları

·         7 Numara

29-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar