Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya Rolü İçin Kilo verdi

Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya Rolü İçin Kilo verdi
Ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Netflix’te yer alacak dizisi Şahmeran için kilo vermeye başladı. Oyuncu iki haftada 4 kilo verdi.

Yabancı ülkelerin televizyon dizilerinde ya da sinema filmlerinde zaman zaman çıkan bir habere rastlanır. Şu oyuncu rolü için şu kadar kilo aldı – verdi ya da şöyle bir imaj değişikliğine gitti haberleri çıkar basında. Özellikle ABD’de bu tür olaylar artık sıradan hale geldi. Oyuncular canlandıracakları karakterin kişilik ve fiziksel özelliklerine göre gerekeni yapıyor ve istenen hale geliyorlar. Bizim ülkemizde ise çoğunlukla istenen özellikteki karaktere göre oyuncu aranıyor ve buna göre cast yapılıyor. Ancak magazin basınında ve sosyal medyada yer alan bir haber yeni bir dizide rol alacak güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın da böyle bir çalışma içinde olduğunu duyurdu okurlarına. Habere göre güzel oyuncu Serenay Sarıkaya internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak Şahmeran adlı dizide canlandıracağı karakter için kilo vermeye başlamış. İşte haberin detayları.

İki Haftada Dört Kilo Verdi

Şahmeran dizisinde rol alacak ve Eylül ayında kamera karşısına geçecek olan güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya bu günlerde kendisine çok dikkat ediyor. Bergen’in hayatının anlatılacağı film için adı geçen ve hatta anlaşılan ancak daha sonra yorgun olduğu için filmden ayrılma kararı alan Serenay Sarıkaya bu günlerde yeni dizisi Şahmeran için hazırlıklar yapıyor. İnternet Yayın platformu Netflix’te yayınlanacak ve 2022 yılında seyirciyle buluşacak olan Şahmeran adlı dizide rol alacak Serenay Sarıkaya yeni dizisi için kendisini kampa aldı. Serenay Sarıkaya’nın canlandıracağı karakter için şu anki halinden daha zayıf olması gerektiği için kilo vermeye başladığı öğrenildi. Güzel oyuncunun tatil dönüşü kendisine dikkat etmeye başladığı ve fazla kilolarından kurtulmak istediği öğrenildi. İki haftada 4 kilo veren oyuncunun ne kadar daha kilo vermeye devam edeceği ise bilinmiyor.

Şahmeran Dizisi

Tims&B Yapım tarafından hazırlanan ve 8 bölümden oluşacak olan Şahmeran için uzun süredir çalışma yapılıyor. Serenay Sarıkaya ve son olarak Burak Deniz’in rol alacağı Şahmeran’ın konusu sır gibi tutuluyor. Netflix için hazırlanan dizinin sete Eylül ayında çıkması planlanıyor. 8 bölüm sürecek dizinin 2022 yılında seyirciyle buluşması bekleniyor.

15-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar