Ünlü oyuncu Serkan Keskin evleniyor

Ünlü oyuncu Serkan Keskin evleniyor
Meriç Aral elindeki alyansın evlilik habercisi olup olmadığını soran muhabirlerine “Evet, olacak inşallah bir şeyler. Bir düğün habercisi olabilir” diye müjdeli haberi verdi.

Leyla İle Mecnun dizisindeki İsmail Abi karakteri ile izleyenlerin kalbinde taht kuran Serkan Keskin en son Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Saatleri Ayarlama Enstitisü tiyatro oyununda pek çok karaktere can veriyor. Oyunun galasına pek çok ünlü isim katılırken galadan bir de herkesi mutlu eden bir haber geldi.

Ünlü oyuncu Serkan Keskin evleniyor

Serkan Keskin’in kendizi gibi ünlü bir oyuncu olan Meriç Aral elindeki alyansın evlilik habercisi olup olmadığını soran muhabirlerine “Evet, olacak inşallah bir şeyler. Bir düğün habercisi olabilir” diye müjdeli haberi verdi. Ayrıca Serkan Keskin’in oyunculuğunu değerlendiren Meriç Aral: “Ben Serkan’ı sahnede de televizyonda da çok seviyorum. Hepsi yani. Serkan zaten benim en hayran olduğum oyunculardan birisi aynı zamanda hayran olduğum bir karakter ve insan. Yeteneği ve işine saygısı müthiş. Ülkemiz için de böyle bence” dedi.

Galaya katılım yoğundu

Galaya katılanlar arasında Gülse Birsel, Burçin Terzioğlu, Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Aslı İnandık, İbrahim Selim, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Özilhan, Öner Erkan, Derya Karadaş-Haki Biçici, Özgür Çevik, Hatice Aslan, Fatih Artman, Selen Öztürk, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Müge Bayramoğlu, Reha Erdem, Ozan Açıktan, Ezel Akay, Hare Sürel, Melikşah Altuntaş, Kubilay Tunçer ve Sadri Alışık çok önemli isimde vardı.

Burçin Terzioğlu dinlenmeyi düşünüyor

Galaya katılanlardan Burçin Terzioğlu muhabirlerin sorusu üzerine  "Yeni bir projemiz olacak. İzleyicinin takdiri yine karar verecektir güzel olup olmadığına. İş bitti. Şimdi de yaz geliyor. Biraz dinlenirim çünkü kışı biraz yoğun geçirdim diyebilirim" dedi. Evlilik sorularına ise "Bir şey yok. Şu anda her şey çok yolunda ve güzel gidiyor. Başka da bir şey diyemiyorum"şeklinde cevapladı.

Anne olduktan sonra her şey güzel

Nil Karaibrahimgil "İyiyim gayet, yakında yeni şarkım çıkıcak. Biraz daha az sahne alıyorum artık. Anne olduktan sonra bu bana o kadar güzel geldi ki. Biraz bu duygunun içine girip kaybolmayı seçtim aslında. Oğlum 9 yaşında oldu artık. Şimdi biraz daha arttırmayı planlıyorum diyebilirim. Oğlum'un sesi güzel sanırım ya. Annesinden aldığı bir özelliği de çılgın olması. Neyi severse neyi isterse onu seçecektir ama.Artık tekneyi de sattık. Gözünüz aydın. Yelkenli bir tekne aldık. Daha doğa dostu bir tekne olsun istiyoruz. Yelkenci olacağız yani" ifadelerini kullandı.

Cengiz Borkurt depremzedeleri unutmadı

Cengiz Bozkurt, "Hatay'ın yardıma ihtiyacı var. Yaralar henüz iyileşmedi. Ben de oradan geldim. Elimden geldiği kadar yardım ediyorum, etmeye de devam edeceğim ama hala bazı eksikler var" dedi.

06-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar