Serkan Keskin Şahane Hayatım dizisinde

Serkan Keskin Şahane Hayatım dizisinde
Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in başrollerini paylaşacağı Şahane Hayatım dizisinin kadrosu7na ünlü ve başarılı oyuncu Serkan keskin dahil oldu.

Bu sezon büyük bir atak yapmak isteyen ve son sezonlarda reytinglerde umduğunu bulamayan Fox Tv yapım şirketlerine pek çok yeni dizinin siparişini verdi. Yeni yayın dönemine yakında başlayacak olan ve iddialı pek çok dizi ile seyirci karşısına çıkmak isteyen kanal rakipleri karşısında reytinglerde iyi bir noktaya gelmek istiyor. İçerik olarak çeşitli türlerde dizileri seyirciyle buluşturmak isteyen kanal daha çok dram ve kadın konusuna eğilmiş durumda. Aynı zamanda birbirinden ünlü isimlerin de kadrosunda yer alacağı bu dizilerin bir kısmı sete çıkarken bazıları da son hazırlıklarını yapıyor. Ay Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen ve başrolünde Onur Tuna ile Hilal Altınbilek’i buluşturacak olan Şahane Hayatım dizisinin cast çalışmaları devam ederken dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu daha eklendi. Dizinin birbirinden ünlü isimlerden kurulu kadrosuna son olarak Serkan keskin dahil oldu.

Çekimler yakında başlıyor

Ay Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Serkan Keskin dahil oldu. Eylül ayının ikinci haftasında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanan dizinin başrolünde Onur Tuna ve Hilal Altınbilek yer alıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Şahane Hayatım dizisinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak yer alıyor. Dizinin hikayesine son olarak katılan Serkan Keskin hikayede Niyazi karakterine hayat verecek. Dizinin ana oyuncusu Hilal Altınbilek’in canlandıracağı Şebnem Karakterinin geçmişinde yer alan ve sonradan ortaya çıkan Niyazi dizide Şebnem’in geçmişindeki hayatının ana karakterlerinden biri olarak yer alacak.

Şahane Hayatım

Ay yapım tarafından hazırlanan ev Meriç Acemi tarafından senaryosu kaleme alınan Şahane Hayatım bir aşk ve aile türünde dizi olarak dikkatleri çekiyor. Görünürde mutlu bir evliliği ve iki çocuğu olan Şebnem’in cinayet büroda başkomiser olan Mesut’la hikayesini anlatacak dizi şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Hikayesini geri dönüşlerle anlatacak olan Şahane Hayatım’da görünen mutlu hayatın aksine intikam, hırs, aşk ve korku bol bol yer alacak. Mesut ve Şebnem arasında yaşananlara değinecek olan dizide yoksul bir çocukluk geçiren ve ardından kimliğini değiştiren Şebnem ana karakter olarak seyirciyle buluşacak. Dizi Ekim ayı başlarında ekrana gelecek.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar