Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'a sürpriz teklif

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız'a sürpriz teklif
Dizi ve sinemaların aranılan genç oyuncularından olan Şükrü Özyıldız yer alacağı proje ile hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Son zamanlarda büyük bir atağa kalkan ve her geçen gün bütçesini daha da artıran Türk diziş sektörü şu an milyon dolarlara hükmediyor. Sadece televizyon kanalları için değil aynı zamanda internet yayın platformları için de orijinal içerik üreten sektör son zamanlarda ise yabancı ülkelere özel içerik üretmeye başladı. Daha önce günlük yapımları yabancı ülkelere uyarlayan sektör bu sezon başında Maviye Sürgün adlı yapımı Latin Amerika ülkeleri için hazırlamaya başlamıştı. Caner Cindoruk ve Damla Sönmez’in başrolünü oynadığı Maviye Sürgün 26 bölümden oluşurken ve çekimleri devam ederken şimdi de Ajan kod adlı yeni bir dizinin hazırlıkları başladı. Yine Latin Amerika ülkeleri için geliştirilen proje 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizi romantik komedi türünde ele alınacak.

Şükrü Özyıldız Ajan Dizisinde

03 Medya tarafından hazırlıkları başlayan ve Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan yeni orijinal içerik Ajan adlı dizi için çalışmalar hızlandırıldı. Şu sıralar cast çalışmaları ve senaryo yazımları devam eden proje için yapım şirketi birbirinden ünlü isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Romantik komedi türünde olacak dizi için ilk belirlenen isim genç ve başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız oldu. Ön hazırlıkları sürdürülen projenin ilerleyen zamanlarda Türk televizyonlarında da yayınlanabileceği belirtilirken dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim ise Volkan Kocatürk oldu. Şimdilik hangi oyuncularla görüşüldüğü ve dizinin kaç bölümden oluşacağı bilinmezken Şükrü Özyıldız’ın projeye sıcak baktığı öğrenildi.

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan Şükrü Özyıldız 18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu bir dönem kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimleri alan Şükrü Özyıldız dizi setlerinde boy göstermeye başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Neva, Sevimli Tehlikeli, Kırık Kalpler Bankası, Her Şey Aşktan, Ekşi Elmalar, Cebimdeki Yabancı, Arif V 216, Derin Sular, Fatmagül’ün Suçu Ne, Uçurum, Benim Hala Umudum var, Çalıkuşu, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Çoban Yıldızı, Nefes Nefese, Akıncı ve Masumlar Apartmanı bulunmaktadır.

23-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar