Gökhan Alkan Kraliçe dizisinde

Gökhan Alkan Kraliçe dizisinde
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri bugün başlayan Kraliçe dizisinde Burcu Özberk’in partneri Gökhan Alkan oldu.

Mednova Yapım tarafından hazırlıkları uzun bir süredir devam eden ve bugün itibariyle sete çıkarak çekimlere başlayan yeni dizi Kraliçe için seyirci heyecanlı günler yaşıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve romantik dram türünde ele alınan Kraliçe dizisinin başrolünde ünlü isim Burcu Özberk yer alıyor. Dizide mutlu bir evlilikleri olan Deniz ve Ateş çiftinin hikayesi anlatılıyor. Yabancı bir dizi olan Queen Sugar adlı yapımdan uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan otururken dizinin senaryosunu Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay kaleme alıyor. Kanal D seyircisi ve Burcu Özberk hayranlarının merakla beklediği dizinin erkek başrol oyuncusu ise özellikle genç kızlar tarafından çok sevilen oyunculardan biri olan Gökhan Alkan. Dizide Ateş adında bir basketbolcuya hayat verecek Gökhan Alkan ismi diziyi seyredecekler için heyecan yarattı.

Kraliçe Sete Çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri bugün başlayan yabancı dizi Queen Sugar uyarlaması Kraliçe için geri sayım başladı. Kadrosunda Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’i bir araya getiren ve bu yönüyle de seyirci için heyecan yaratan dizinin başrolünde yer alacak Gökhan Alkan Ateş adlı bir karaktere hayat verecek. Eski NBA oyuncusu olan Ateş ve eşi Deniz’in mutlu evliliklerini anlatacak olan dizi çift ve kızları Rüya’nın etrafında geçmektedir. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda, Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci, Özgün Karaman, Cihat Tamer ve Ecenaz Üçer yer almaktadır. Çekimleri başlayan dizinin en geç mart ayının üçüncü haftasında ekrana gelmesi beklenmektedir.

Gökhan Alkan Kimdir?

Şu sıralar çekimleri devam eden ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Gökhan Alkan 8 Aralık 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu dizi setlerinde de boy göstermeye başladı. Gökhan Alkan bugüne kadar, Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda Merkez, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor, Kalp Atışı, Zengin ve Yoksul, Yasak Elma, Kalp Yarası, Defnenin Bir Mevsimi, Makas ve Organik Aşk Hikayeleri adlı yapımlarda rol almıştır.

23-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar