Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş yeni dizisi Arıza’yı anlattı!

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş yeni dizisi Arıza’yı anlattı!
Yeni dizi Arıza, oyuncu kadrosu ve konusuyla sezonun ses getirecek yapımlarından biri olmaya aday. Arıza'nın başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş dizi hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Yeni diziler birer birer çekimlere başlarken yeni sezonda seyirciyi çok iyi yapımlar bekliyor olacak. O3 Medya'nın yeni projesi Arıza Show Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde olduğu Arıza dizisi birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken yapımlardan biri. Temmuz ayında çekimlere başlanması planlanan dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş magazin gazetecilerine konuştu. Tolga Sarıtaş koronavirüs salgını sürecini nasıl geçirdiği hakkında da bilgi verdi.

Tolga Sarıtaş pandemi sürecini nasıl geçirdi?

Yeni sezonda Show tv ekranlarında yayınlanacak Arıza dizisi sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri. Tolga Sarıtaş'ın başrol oyuncusu olduğu Arıza dizisi ekibi yarın okuma provası için bir araya gelecek. Başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş ise bir mekan çıkışında magazin gazetecileri tarafından kendisine sorulan soruları cevapladı. Sarıtaş'a Covid- 19 salgın sürecini nasıl geçirdiği soruldu. Bebek'te kameralara takılan Sarıtaş, "Eve kapandık biz de. Sağlığımızı korumaya çalıştık. Şimdi yavaş yavaş başlayacağız inşallah. Pandemi sürecinde evdeydik hep kendimizle vakit geçirdik. Şimdi yeni yeni hayata dönüyoruz, özlemişiz de tabii" dedi.

Tolga Sarıtaş Arıza için ne dedi?

Tolga Sarıtaş sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme'de tatil yapmıştı. Yeni dizi çalışmalarına başlamadan önce dinlenmek istediklerini belirten Sarıtaş, tatilin kendisine iyi geldiğini söyledi. Tv 100 kameralarına Arıza dizisi hakkında da konuşan Sarıtaş, "Henüz basın bülteni yayınlanmadı. Benim burada bir şey söylemem yanlış olur ama biraz adı üstünde bir iş olacak, güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Arıza'nın oyuncu kadrosunda kimler var?

Recai Karagöz'ün yöneteceği Arıza dizisi, sezona iddialı girmeye hazırlanıyor. Sezonun en merak edilen dizilerinden biri olan Arıza'nın senaryosunu Ozan Aksungur yazdı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Yeşim Salkım, Dilara Aksüyek, Ahmet Mümtaz Taylan, Levent Can, Hakan Salınmış, Hazal Benli, Cankat Aydos, Yağızcan Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı gibi isimler Arıza dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanan Arıza'nın Eylül ayında yayına başlaması planlanıyor.

05-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar