Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün’den Koronavirüs Açıklaması

Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün’den Koronavirüs Açıklaması
OGM Pictures tarafından hazırlanan Another Self adlı dizinde rol alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalanmasının ardından bir açıklama yaptı.

OGM Pictures tarafından dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanmak üzere çekimleri başlayan Another Self adlı dizinin setinde geçtiğimiz günlerde görülen koronavirüs vakası tüm magazin basınında, dizi piyasasında ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Dizinin başrol oyuncusu ünlü isim Tuba Büyüküstün’de görülen koronavirüs sonrası set tatil edilirken dizi setlerini yeni bir panik ve korku almıştı. Geçtiğimiz sezon pek çok dizi setinde görülen ve setlerin tatil edilmesine ve dizilerin ekrana gelememesine sebep olan salgının yeniden setlerde görülmeye başladığı endişesi tüm yapım şirketlerini korkuttu. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’de görülen koronavirüs sonrası set tatil edilirken oyuncu Tuba Büyüküstün ise hastaneden taburcu oldu. Tuba Büyüküstün konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Tuba Büyüküstün’den Açıklama Geldi

Netfix’te yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Another Self adlı dizinin setinde görülen koronavirüs tüm dizi setlerini ve yapım şirketlerini paniğe itti. Yapım şirketleri yeniden daha ciddi tedbirler almaya başlarken koronavirüs görülen dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’den bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu “Merhabalar, size ancak haber verebiliyorum. Covid pozitif olduğum doğru. 4 gündür hastanedeydim, bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için. Evdeyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz. Sevgilerimle” ifadelerini kullandı. Durumunun iyi olduğunu belirten ünlü oyuncu evinde dinlendiğini belirtti.

Another Self oyuncuları ve Konusu

OGM Pictures tarafından dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve çekimleri başlayan Another Self adlı dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Serkan Altunok gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizi okul arkadaşı olan üç kadının hikayesini anlatıyor. Bu üç kadından birinin ağır bir hastalığa yakalanmasıyla hayatları değişecek olan bu üç kadının hikayesinde neler olacağı seyirciye aktarılacak. Koronavirüs sonrası tatile dilen setin karantina sürecinin bitmesinin ardında yeniden başlaması bekleniyor.

23-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar