Hakkı Bulut’tan Şok Suçlama

Hakkı Bulut’tan Şok Suçlama
Arabesk Müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut son dönemlerin ünlü şarkıcılarından Reynmen’in kendi müziğini çaldığını ve şarkısında kullandığını iddia etti.

Arabesk müziğin ünlü isimlerinden 76 yaşındaki Hakkı Bulut’tan bugün şok bir suçlama geldi. Bir gazeteye verdiği röportajda yılların müzik adamı Hakkı Bulut son dönemlerin ünlü ismi ve gençlerin sevgilisi şarkıcı Reynmen’i kendi şarkısının müziğini çalmakla suçladı. Hakkı Bulut 35 yıl önce yaptığı ‘Kızlar’ adlı şarkısının müziğini çalmakla ve kendi albümünde yer alan bir şarkıda kullanmakla suçladığı Reynmen lakaplı Rapçi Yusuf Aktaş’ı Mesam’a bildirdiğini ve bundan sonra Reynmen’in kendisinden özür dilese bile bir şey ifade etmeyeceğini geç kalındığını belirtti. Reynmen’in Biziz adlı parçasında kendi müziğinin kullanıldığını iddia eden ünlü şarkıcı “nasıl olsa Hakkı Bulut dinlemez sanmış olmalı ama yakaladım” ifadelerini kullandı.

Düşündüm Taşındım

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakkı Bulut bir gazeteye verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklama ve iddialarda bulundu. Arabesk Müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut bundan 35 yıl önce yaptığı Kızlar adlı şarkısının müziğinin Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş tarafından kendisiden izinsiz bir şekilde Biziz adlı parçada kullanıldığını iddia etti. Hakkı Bulut “Popçu mudur, Rakçı mıdır bilmediğim Reynmen diye biri var. Gayet de güzel millet seviyor, bir gün baktım, benim şarkımı alıp koymuş albümüne. 1986 yılında Nazlım Albümünde kızlar diye bir şarkım var. Reynmen bu şarkının müziğini olduğu gibi almış üzerine söz yazmış söylüyor. Bana hiç haber de vermemişler. Düşündüm taşındım biraz da kaşındım ne yapsam dedim şimdi mahkemeye versem kazanırım. Çünkü olduğu gibi benim müziğimi almış. Sonra baktım bu genci birçok insan seviyor, mahkemeye gidersem o insanları da üzebilirim diye düşündüm, sesimi çıkarmadım sadece Mesam bilim kuruluna bildirdim” ifadelerini kullandı.

Özür Dilese de Geç Oldu

Hakkı Bulut ifadelerine devam ederken “ Reynmen sana sesleniyorum duydun mu ben bu kadar centilmenim. Şimdi arayıp özür dilese de geç oldu, daha önce arayıp da Hakkı Abi bilmeden senin müziğine şarkı okumuşum deseydi canın sağ olsun derdim. Şimdi bilim teftiş kurulundan rapor gelecek bana, orada inceliyorlar. Aksiliğe bak ki yönetim kurulunda olan biri de Kadir Şeker. O zaman o bağlama çalmıştı orkestrada Kızlar adlı bu şarkıyı seslendirirken. Şarkıyı dinledi şoke oldu abi benim çaldığım müziği koymuşlar oraya dedi. Yani Reynmen’in işi zor” ifadelerini kullandı. Bu iddialara Reynmen’den ise henüz bir cevap gelmedi.

23-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar