Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün’ü Kahreden Ölüm

Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün’ü Kahreden Ölüm
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün iki yıl önce aşk yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla derin bir acı yaşadı.

Magazin basınında bugün üzücü bir haber yer aldı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya hesabından paylaştığı haberle gündem olan konu bir zamanlar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Sami Saydan’ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan’ın ölümüyle ilgiydi. Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren hastanede yoğun bakımda tedavi edilen Tuna Saydan ne yazık ki tedavi edildiği hastanede kurtarılamayarak hayata veda etti. Bu acı haberle yıkılan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Tuna Saydan’ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Aşk yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan için gece boyu kan arayanların başında gelen ünlü isim bu kayıpla birlikte adeta yıkıldı.

Simsiyah Bir sayfa

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün bugün hayatının acı günlerinden birini yaşadı ve bu büyük acıyı sosyal medya hesabından paylaştığı siyah sayfayla takipçilerine duyurdu. 2009 yılında aşk yaşamaya başladığı görüntü yönetmeni Sami Saydan’la iki yıl mutlu bir birliktelik geçiren ve ancak daha sonra ayrılan Tuba Büyüküstün bugün eskiden aşk yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Sami Saydan’la olan iki yıllık aşkın ardından ayrılık açıklaması yapan Tuba Büyüküstün “2 yıl masal gibi bir aşk yaşadık. İki kez evlenme teklif ettim ama olmadı. Trajik bir son yaşadık” ifadelerini kullanmıştı. Trafik kazası geçiren Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan için adeta seferber olan ve kan bulmak için elinden geleni yapan Tuba Büyüküstün aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Sosyal medya hesabından simsiyah bir sayfa paylan ünlü isim acısını sevenleriyle paylaştı.

Cenaze Yarın Defnedilecek

Ünlü isim Tuba Büyüküstün’ün büyük acıyla duyurduğu eski sevgilisi Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın cenazesinin yarın kaldırılacağı ve defnedileceği öğrenildi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “canımız her şeyimiz Tuna Saydan’ın cenaze namazı (25 Ekim) öğle ezanından sonra Karacaaahmet Mezarlığı Şakirin Camiinde kılınacaktır. Ardından cenazemiz Cumhuriyet Köyü mezarlına defnedilecektir. Sevenlerinin ve yakınlarının bilgisine” ifadeleri kullanıldı. Biz de başta hayatını kaybeden Tuna Saydan’a Allah’tan rahmet, babası Sami Saydan’a, Tuba Büyüküstün’e ve tüm yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar