Mehmet Ali Erbil’e Kardeş Desteği

Mehmet Ali Erbil’e Kardeş Desteği
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz gün İstinye’de kardeşiyle görüntülendi. Ünlü isim muhabirlerin sorduğu sorulara cevap vermedi.

Son zamanlarda özellikle magazin basını ve sosyal medyada gündemden düşmeyen ve sık sık büyük eleştirilerle karşılaşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil bir kez daha güdeme. Özellikle son günlerde Ece Ronay ile yaşanan sorunlardan dolayı hemen her gün gündemde yer alan ve Ece Ronay olayında çoğunlukla haksız bulunan Mehmet Ali Erbil her ne kadar kendini savunmak adına açıklama yapsa da gündemde ne yazık ki olumsuz bir şekilde yer alıyor. Önceki gün İstinye Park’ta görüntülenen ünlü isim magazin basını muhabirlerince görüntülendi. Sorulan sorulara cevap vermeyen ünlü isim kendisinin ve kardeşinin fotoğraflarını çeken muhabirlere teşekkür ederek AVM’ye girdi. Ünlü ismin keyfinin yerinde olduğu ve oldukça iyi göründüğü dikkatleri çekti.

Mali’ye Kardeş Desteği

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süre tedavi olan ve daha sonra hastaneden taburcu edilerek evinde istirahata ve dinlemeye çekilen Mehmet Ali Erbil bu süre içinde sık sık magazin basınında yer aldı. Zaman zaman da televizyonlarda yayınlanan programlara telefonla ya da bizzat konuk olan Mehmet Ali Erbil ne yazık ki zaman zamanda tartışmaların içinde yer aldı. Özellikle son zamanlarda Ece Ronay’ın taciz iddiaları ile zor zamanlar geçiren ünlü isim geçtiğimiz günlerde İstinye Park’ta kardeşiyle görüntülendi. İstinye Park’a gelen ve burada arabasından kardeşinin desteği ile inen Mehmet Ali Erbil kendisi için getirilen tekerlekli sandalyeye oturarak AVM’ye girdi. AVM’de önce yemek yiyen kardeşler daha sonra alışveriş yaptı. Magazin basını muhabirlerince takip edilen ünlü isim burada sorulan sorulara cevap vermeyerek teşekkür etmekle yetindi.

Ece Ronay’dan Yasmin’e Sert Cevap

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in geçtiğimiz günlerde “tiktokta ünlü olan biri, pirim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Ece Ronay’dan Yasmin Erbil’e sert bir karşılık geldi. Ece Ronay cevabında “takipçi sayımın seni üçe katladığıma mı yanayım tanınırlığımın senden fazla olmasına mı yanayım? Senin gibi hayattaki tek vasfı babasının kızı olmak olan bir insan için fazla iddialı sözler bunlar. Sen tiktokçuyu tanımıyor ve ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşinden koşuyordu. Baban tiktokçuların klibinde ne arıyordu babana soracaksın o zaman. Senin baban benle uğraşamadı, bence sen hiç bulaşma” ifadelerini kullandı.

25-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar