Ünlü Oyuncu Vahide Perçin’den Kanser Açıklaması!

Ünlü Oyuncu Vahide Perçin’den Kanser Açıklaması!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan ve uzun olan saçlarını kısacık kestiren usta oyuncu vahide Perçin saçlarını neden kestirdiğini açıkladı. İşte cevabı!

Son olarak dört sezondur rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova adlı yapımdan senaryo gereği ölerek ayrılan başarılı ve usta oyuncu vahide Perçin bugünlerde İstanbul’da hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Dört sezon boyunca Bir zamanlar Çukurova’da Hünkar Hanım karakteriyle diziye yön veren, hikayeyi domine eden usta oyuncu son olarak dizide rol gereği bıçaklanmış ve ölmüştü. Dizden çıkması büyük olay olan Vahide Perçin’in bir süre dinleneceğini açıklaması ve bu sürede de İstanbul’a gelir gelmez saçlarını kestirmesi çeşitli söylentilere sebep oldu. Daha önce meme kanseri geçiren ve yapılan tedavinin ardından iyileşen ve sağlığına kavuşan oyuncunun saçlarını kestirmesi bir anda acaba usta oyuncu yeniden mi kanser oldu söylentilerini de beraberinde getirdi. Sosyal medya ve magazin basınında yer alan haberlerde usta oyuncunun diziden de tedavi için ayrıldığı söylentileri çıkmaya başladı. Bizde aslında ne oldu bunu araştırdık. İşte cevabı!

Vahide Perçin Saçlarını Neden Kestirdi?

Son olarak Atv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği Bir zamanlar Çukurova dizisinden senaryo gereği ayrılan vahide Perçin diziden ayrılır ayrılmaz uzun olan saçlarını kestirdi. Saçlarını kısacık kestiren Perçin’in yeniden kansere yakalandığı ve bunun için saçlarını kestirdiği iddiaları bir anda sosyal medyada yer almaya başladı. Bu söylentilere önceki günlerde eski eşiyle birlikte Etiler’de sokakta görüntülenen usta oyuncudan yanıt geldi. Usta oyuncu kendisinin yeniden kansere yakalandığı endişesi taşıyan sevenlerini de rahatlatan bir açıklama yaptı ve sağlığının gayet iyi olduğunu dile getirdi. Daha önce de meme kanseri olan ve tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan usta oyuncu açıklamasında saçlarını kestirme sebebinin hastalık olmadığını belirtti.

Tehlikeli Bir Durum Yok!

Vahide perçin önceki gün eski eşi Altan Gördüm’le birlikte Etiler’de sokakta görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularına cevap veren Perçin sağlığının iyi olduğunu belirtti. 55 yaşındaki usta oyuncu kansere yakalandığı yönündeki iddialara “öyle bir şey olsa hemen saç kesilmez. Önce tedavi başlar. Tehlikeli bir durum yok. Korkmayın” ifadelerini kullandı. İkili maskeleri ellerinde sokakta yürürken muhabirlerin maskeleri neden ellerinde taşıdıklarına ilişkin soruya ise “biz bu konuda dikkatliyiz. Öğrenciler hakkında hızlı hızlı konuşurken nefessiz kaldık. Açık havadayız diye çıkardık” ifadelerini kullandılar. Ayrıca usta oyuncu Vahide Perçin koronavirüs dolayısıyla bir süre setlere ara verdiğini de belirtti.

11-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar