Yıldırım Şimşek Çukur’a Katıldı!

Yıldırım Şimşek Çukur’a Katıldı!
Show Tv’nin efsane yapımı pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Çukur’a taze kan. Dizinin oyuncu kadrosuna usta isim Yıldırım Şimşek dahil oldu.

Show Tv ekranlarında tam dört sezondur ekranlara gelen ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Çukur her bölüm seyirciyi adeta ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her ne kadar son birkaç bölümdür reytinginde ufak bir düşüş yaşasa da kısa sürede tekrar toparlanan dizi seyircisine her hafta yeni ve aksiyonu heyecanı bol bölümler seyrettiriyor. Artık fenomen hale gelen ve her hareketi, her sözü olay olan diziden aynı zamanda ayrılan ve yerlerine gelen oyuncular da eksik olmuyor. Adeta bir oyuncu okuluna dönmeye başlayan ve artık çukurda oynamanın bir prestij haline geldi dizide son bölümlerde dizinin efsane karakterlerinden Vartolu sadettin diziden ayrılmıştı. Seyircinin hiç beklemediği ve tamamen sürpriz bu gelişme tam konuşulmadan ve dedikoduları, yorumları sosyal medyada yeterince yapılmadan diziye başka bir efsane oyuncu dahil oldu. Dizide Namık karakterini canlandıracağı öğrenilen başarılı oyuncu Yıldırım Şimşek gelecek bölümlerden itibaren dizinin setlerinde ter dökecek.

Çukur’a Taze Kan!

Ekranların en çok seyredilen ve özellikle genç kitleyi en çok kendisine bağlayan ve etkileyen yapımlardan biri olan Çukur oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha kattı. Aras Bulut İynemli, Perihan savaş, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili Kubilay Aka  gibi oyuncuların rol aldığı ve reytinglerde dört sezondur zirveden inmeyen Çukur’un önümüzdeki yeni bölümlerine Namık Karakteri olarak Yıldırım Şimşek dahil oluyor. Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu sadettin karakterinin diziden ayrılmasıyla oluşan boşluğu artık Namık karakteriyle Yıldırım Şimşek dolduracak. Şimdilik Namık karakterinin hikaye içeriği tam bilinmese de dizide önemli işler Üstleneceği ve dengeleri değiştireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Yıldırım Şimşek Kimdir?

Çukur’un oyuncu kadrosuna Namık karakteri olarak dahil olan Yıldırım Şimşek 1969 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Okul hayatının ardından oyunculuk yapmak için çeşitli yerlerden oyunculuk dersleri alan usta oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk kez 2001 yılında Hiçbir yerde adlı diziyle ekranlarda görülmeye başlanmıştır. Oyuncu rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterlerdeki başarısıyla pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Hiçbir Yerde

-          Deniz Yıldızı

-          Çarpışma

-          Elimi Bırakma

-          Umuda Kelepçe Vurulmaz

-          Ah be İstanbul

-          Aslı İle Kerem

-          Hayat

-          Saksıdaki Ağaç

12-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar