Ünlü Oyuncu için 8 Yıl Hapis İsteniyor!

Ünlü Oyuncu için 8 Yıl Hapis İsteniyor!
Ünlü oyuncular Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi. Oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapis istendi!

Son dönemde yaşanan ünlüler arasındaki kavgalar ve mahkemeye intikal eden olaylar sık sık sosyal medya ve magazin basınının gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Bu olaylardan biri de geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ile sevgilisi Sevcan yaşar arasında yaşanmıştı. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddiaları önce savcılılığa ardından da mahkemeye taşınmıştı. Şimdilerde savcılık tarafından hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Öbür taraftan Sevcan yaşar hakkında da kasten yaralama suçundan bir yıla kadar hapis cezası istendi. Tüm bu gelişmelerden sonra ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın ve oyuncu Sevcan Yaşar’ın mahkeme sonuçları beklenmeye başlandı.

8 Yıla Kadar Hapis Cezası İstendi!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın birlikte olduğu oyuncu Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiası üzerine yürütülen savcılık soruşturması tamamlandı. Anadolu cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Sermiyan Midyat’ın sevgilisi Sevcan Yaşar’a sebepsiz yere bağırarak küfür ve hakaret ettiği yaşananların devamında ise “bu eden gidemezsin” ifadelerini kullanarak tehdit ettiğine yer verildi.  Daha sonra Sermiyan Midyat’ın Sevcan Yaşar’ın kapıya yönelmesi üzerine Sevcan Yaşar’ı yerde sürüklediği, sürüklerken de birçok kez tekme ve yumruk attığı bu sırada Sevcan Yaşar’ın bağırarak yardım istediği ve bunun üzerine polislerin geldiği iddianamede yer aldı. Ayrıca olay sırasında Sevcan Yaşar’ın Sermiyan Midyat’ı basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı da belirtildi.

İki Taraf Hakkında da Hapis İstemi!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma ve yazılan iddianamenin ardından olay mahkemeye taşındı. Savcılığın hazırladığı iddianamede müşteki şüpheli Sermiyan Midyat’ın “zincirleme hakaret, zincirleme tehdit ve kasten yaralama suçlarından bir yıl üç aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Olayın diğer tarafı müşteki şüpheli Sevcan Yaşar’ın ise kasten yaralama suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması talep edildi. Savcılığın hazırladığı ve sundu iddianameyi kabul eden Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi davanın görüşülmesine önümüzdeki günlerde başlayacak. Dava neticesi ve kimin haklı kimin haksız olduğu ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar